rapidshare upload sorunu

rakipsiz51

New member
Reaction score
0
arkadaşlar klip arşivimdeki kırık linkleri düzeltmek için upload yaptığım rar dosyalarının linklerini alamıyorum rapiduploader kullanıyorum mesela bir klibi upload yapıyorum %100 upload gözüküyor ama linkler çıkmıyor premium üye sayfamdan bakıyorum ordada çıkmıyor. deneme amaçlı bir resim yada 5-6 mb lık bir mp3 atınca sorunsuz upload oluyor ve linkler çıkıyor sorun şu ki klipleri rar dosyası halinde yapıp uploadlayınca hiçbir şekilde linkler gözükmüyor sanki bu dosyaları kabul etmiyor gibi engelli yani kırık linklerin rar isimlerini bile değişip denedim yine olmadı site içerisinden uploadlamayı denedim aynı şey :(
aceba upload yaparken yapmış olduğum ayarla alakalı olabilirmi?

110wx6r.jpg

konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum

arkadaşlar sorunumda yardımcı olan herkese tşkler tavsiyelerinizle sorunumu çözdüm aynı sorunu yaşayan arkadaşlar upload yaptığınız rar dosyasıysa diğer sıkıştırma sorunlarından zipleyip sıkıştırın sonra upload yapın benim sorunum bu şekilde çözüldü

tugay saol bi deneyim olmazsa seni bulurum :) sana yollarım sen upload yaparsın xD

bu arada o ayarı aylardır hiç değişmedim aynı şekilde upload yapmıştım sadece bu ay başıma geldi bu sorun

Dosyaların isimlerini değiştir... Tekrar rarla...

known hd klip arşivimdeki kliplerden 5-6 tanesinin 1.partları pre.üye sayfamda gözüküyor ama download yapılmıyor isim olarak mesela (50 Cent - Amusement Park) var bu tek part. rar yaparken bile ismini değişip nickimi yazdım upload yapmayı denedim olmadı

known hd klip arşivimdeki kliplerden 5-6 tanesinin 1.partları pre.üye sayfamda gözüküyor ama download yapılmıyor isim olarak mesela (50 Cent - Amusement Park) var bu tek part. rar yaparken bile ismini değişip nickimi yazdım upload yapmayı denedim olmadı

Siteden UpLoad yapmayı denedinmi ?

known hocam bu arada sen upload makinası gibisin aceba rapiddeki upload sınırı ne kadar?
aceba benim upload hakkım dolmuş olabilirmi ama bu olsa resim mp3 uploadlayamam:S

Rapiddeki UpLOad SINIRINI Doldurman için her gün 1 gß ve üzeri upLoad yapman gerek ßağLantın iLe aLakaLı oLaßiLir diye düşünüyorum. HotfiLeyi dene upLoad yaparken. onada oLmazsa Dosya isimlerinde ve dosyadadır sorun.

bende de bi kere olmuştu o hatta rapid sayfası hiç açılmıyodu Ccleaner ile tarat çerezleri sil sonra bi reset çek öyle dene abi belki işe yarar.......

tugay bu çerezlerden olabilir diye bi yerde daha görmüştüm sırf bu yüzden dün gece format attım :D aynı sorun. hotfiledada sorun olursa o zaman rarla sıkıştırmak yerine zipleyip deneyeceğim

Aynen öyLe dene ÇerezLe CipsLe ALakası yok ßunun ;)

known hocam zip yapıp upload yapınca halloldu sorun hepinize çok teşekkürler

Geri