rapidshare upload linksorunu

droyucel

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR BİLGİSAYARLA UĞRAŞMAYA BAŞLIYALI UZUN ZAMAN OLDU SAYILIR.
FAKAT KARŞILAŞTIĞIM FAKAT ÇÖZEMEDİĞİm SORUNUN ÇOK BASİT OLDUĞU DÜŞÜNCESİ İLE KONUYU BURADA AÇTIM

ARKADAŞLAR RAPİD E 100 MB LIK DOSYALARIMI UPLOAD EDEMİYORUM İŞLEm YAKLAŞIK OLARAK %75 DEN SONRA KESİLİYOR VE İNTERNET EXPLORER HATA SAYFASI VERİYOR.
RAPİD DE PREMİUM HESABIM VAR VE ANLIYACAĞINIZ ŞU ANDA HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR.
SORUNUN ANTİVİRÜS PROGRAMINDAN KAYNAKLANABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM KASPERSKY DE KAPATIp DENEDİM FAKAT NAFİLE BİR İŞE YARAMADI.

EĞER YARDIM EDERSENİZ ÇOOOK SEVİNİRİM.

SİMDİDEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER

Hata kodunu yazarsan yada Hata icin bi caps verirsen Internet explorer icin çözüm bulunabilir. Ancak bnm tavsiyem Mozilla Firefox yada Google Chrome kullan Daha sağlıklıdır. :goz:

Hata kodunu yazarsan yada Hata icin bi caps verirsen Internet explorer icin çözüm bulunabilir. Ancak bnm tavsiyem Mozilla Firefox yada Google Chrome kullan Daha sağlıklıdır. :goz:

KARDEŞ TEŞEKKÜRLER MOZİLLA SORUNU ÇÖZDÜ FAKAT İNTERNET EXPLORER DA HALA SORUN DEVAM EDİYOR.

Çok basit bi çözümü var
Rapidshare.com dan tools bölümüne gir. Rapid Uploader programcığını yükle. Programı açınca log in ol. Sonra tarayıcıyla marayıcıyla uğraşmadan uploadunu yap. Yarıda falan da kesilme problemin olmasın.

sss.jpg

Yalnız dediğim gibi programı açınca log-in olmazsan free olarak upload eder. Bu hususa dikkat etmelisin

dostum rapiduploader vista ile uymlu çalışmıyor.bende maalesef vista var

rapidshare manger indir vista uyumlu y,ne rapidin sitesinden tollstan indircen

Geri