RapidShare Kapanıyor..!

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
rapidshare.de.jpg

Dosya sunucusu Rapidshare.de 1 Martta kapılarını kapatıyor. Dosyalarını bu sunucuya yüklemiş olan portalların en kısa zamanda bunları yedeklemesi gerekiyor.

Belirtilen tarihten itibaren Rapidshare.de'ye girilmeye çalışıldığında otomatikman Rapidshare.com'a aktarım yapılacak. Dolayısıyla Rapidshare.de'ye yüklenen dosyalara erişilemeyecek. Dosya sunucusunun yöneticileri durumu web sitesinde açıkladı.

Kapatma sebebi olarak kardeş sunucu Rapidshare.com'un uluslar arası bazda çok daha geniş bir kapsama alanına sahip olması gösteriliyor. Aynı firmaya ait iki farklı sitenin ayakta tutulması yerine tek bir uluslar arası sitenin faaliyetine devam etmesi öngörülüyor. Sunucunun ".de" uzantılı kolunda dosya barındıran kişilerin bunları kaybetmemek için acilen indirip PC'lerine yedeklemeleri gerekiyor.

Rapidshare.de, one-klick tipindeki dosya barındırma hizmetinin kökeniydi: Christian Schmid tarafından geliştirilen platform 2004 yılında hizmet vermeye başladı ve sonraki senelerde birçok firma tarafından taklit edildi; lakin bu taklit firmalardan çok azı orijinal platformun ulaştığı popülerliği ve veri trafiğini elde edebildi.

Kaynak

bilgi için teşekkürler arda kapanıyor diyince ne oldu acep dedim ama

rapid birleşiyor

bilgi için teşekkürler arda kapanıyor diyince ne oldu acep dedim ama

rapid birleşiyor

birLeşmek iyidir :):)

RapidShare kapanır mı ya =) kapanırsa UploaDı bıraqırım zaten =)

Niye bırakasın ki?Bak HotFile var sonra MediaFire var.

Niye bırakasın ki?Bak HotFile var sonra MediaFire var.

RapidShare kadar kaLiteLi deiLLer =) o yüzden uploadın "U" sunu yapmam : )

he ya, adamları ne kadar sevmesek de bu işin piri onlar

sewip sevmemek önemLi deiL asLında. son zamanLar sacmaLadıLar buna karsı oLanLardan biri de benim. Ama RapidShare kadar hiç bi servis saqLam deiL. Tutsa Letitbit tutardı. Letitbit'ın aLt yapısı RapidShare haric dierLerinden daha saqLam =)

1. RapidSahre
2. Letitbit
3. DepositFiLes
4. Vip-FiLe
5. NetLoaD

DierLeri fos =)

Geri