Rapidshare e Kolay Çözüm

timuçin670

New member
Reaction score
0
Arkadaş bende oluyor ama sizde de olması lazım büyük ihtimal . Rapidden download ettikten sonra modeminizi kapatıp 10 sn bekleyin daha sonra açın ve download etmek için beklemenize gerek kalmıcak bu işlemi her defasında tekrarlayın :)

konu açılsın maksadıyla mı yazıyorsun
Bunun döndüğü geyikler çoktan çöp kutusuna taşınmıştır
artı yurttayım modeme reset atamıyorum bunun çözümünü verirken seninki komik olmuş

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=319154 incele bi istersen

yok arkadaşım rencide etmek değil amacım ama önce arattırıp sonra açarsan daha iyi olur

zalgat' Alıntı:
ehuehuheu yiyin birbirinizi edi ile büdü:)
Bu kim yaa...
Forumun son yakışıklısı sensin galiba!!..Ne de güzel durmuş resmin!!:saskin (hani konuyu başka yerlere taşımayalım diye uğraşıyoruz bi de sen çıkma..) forumda herkese oyle çevrendeki insanlara sataşır gibi sataşamazsın, tartışma adabını öğren...:hhsopa

man utd' Alıntı:
konu açılsın maksadıyla mı yazıyorsun
Bunun döndüğü geyikler çoktan çöp kutusuna taşınmıştır
artı yurttayım modeme reset atamıyorum bunun çözümünü verirken seninki komik olmuş

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=319154 incele bi istersen

eğer modeme ulaşamıyorsan ve modemin markasını biliyorsan sana taviyem modemin sitesine gir içine girme şifresini öğren internet explorer a 192.168.1.1 yaz genelde şifre ve kullanıcı ismi 'admin' gibi şeyler oluyor modemin içine gir ordan modemi resetle tabi yurdun adsl hattı statik ip değilse satikse mecburen bekleyeceksin.

ben bu yöntemle çok indirdim denemekte fayda istersen sende uğraşabilirsin ama modemin içini fazla kurcalama yurdu internetsiz bırakırsın.:clap

Siromar' Alıntı:
ben de bi oneri de bulunayim piyasada rapiddown diye bi program var sakin kulanmayin bi b.ka yaramiyor :)

:durdurun o tarz programlardan işe yarayan görmedim:durdurun

Rapid i bıraktım torrentteyim 350 ile çekiyorum 50 60 falanda yurtdakilere kalıyo:durdurun

Emuleyide uçurmşlar :(

man utd yaptıgın oLay sadece mesaj sayını yukseLtmek gLßa ßos konusuyosn cunku adam yardıma geLdı ıste sen ßıLıosn ßeLkı ama ßunu ßıLmeyen tonLa adam wardır..
sen konu acınca da ߀nm ßıLdıım ßıse oLursa o zmn gorusrz...
mesajLa ßı aLakam yok sadece somururum o kadr gerektıgınde de tskLerı de esırgemem...

man utd yaptıgın oLay sadece mesaj sayını yukseLtmek gLßa ßos konusuyosn cunku adam yardıma geLdı ıste sen ßıLıosn ßeLkı ama ßunu ßıLmeyen tonLa adam wardır..
sen konu acınca da ߀nm ßıLdıım ßıse oLursa o zmn gorusrz...
mesajLa ßı aLakam yok sadece somururum o kadr gerektıgınde de tskLerı de esırgemem
...

kabloluda modemi kapatıp açma numarası sökmüyor. ayrıca ip'i başka bir sayfadan girerek saklama olayını da rapid yemiyor.

başka çözüm önerilerileriniz neler acaba?

Geri