Rapidshare Downloader(JDOWNLOADER0.8)Modem Yapılandırma Resimli Anlatım

alemci006

New member
Reaction score
0
45764824.jpg

1.Resim
52126284.jpg

ilk Olarak Jdownloaderı Açtıktan Sonra 1.resimdeki Adımları izliyoruz sırasıyla

1.Adım Ayarlar Sekmesine Basıyoruz
2.Adım Modüllerden *Tekrar Baglan* dügmesine basıyoruz
3.Adım Gelen Sayfadan Tekrar Baglan Betigi Yarata Basıyoruz

2.Resim
80234103.jpg

1.Resimde Tekrar Baglan Betigi Yarata Bastıktan Sonra Bu Uyarı Geliyor Karşımıza Başlat Diyoruz...

3.Resim
39139910.jpg

2.Resimdeki Gibi Başlat Dedikten Sonra Bu Resimde Gördügünüz Tekrar Baglan Kaydediliyor Diye Bi Uyarı Çıkcak Ve Modem Yapılandırma Sayfanız Açılcak...

4.Resim
72053732.jpg

Bu Resimdeki Sayfa Modem Marka ve Modeline Göre Deişkendir.Benim Modemim ZyXEL P-660RU-T1 v2 Bu Sayfa Bu Modemin Yapılandırma Sayfasıdır.Modem Şifresini Girdikten Sonra Sisteme Giriş Diyoruz
Not:Modem Şifresini Deiştirmediyseniz İnternetten Modem Şifreleri Diye Aratırsanız Bütün Markalarınkini Bulabilirsiniz.
5.Resim
89536416.jpg

Modem Yapılandırma Sayfasına Giriş Yaptıktan Sonra Resimdeki Adımları İzliyoruz ve En Son Yeniden Başlatma Butonuno Basıyoruz ve Modem Kendini Resliyor.Modem Yapılandırma Sayfasını Kesinlikle Kapatmayın.
Not:Yeniden Başlatma Butonu Modem Markalarına Göre Farklı Yollarda Olabilir Ama Mutlaka Yeniden Başlat Butonu Vardır Biraz Kurcalayıp Bulabilirsiniz.3 Farklı Modemde Denedim Sorunsuz Çalışıyor.Pikatel Combomax,ZyXEL P-660RU-T1 v2,Acerin Combomaxa Benziyen Modeli

6.Resim
66437589.jpg

Modemimiz Tekrar ip Alıp Kullanıma Hazır Hale Geldiginde Resimdeki Gibi Bi Uyarı Çıkcak ve Sonra Tekran Baglan Kaydedilsinmi Diye Sorcak Kaydediyoruz işlemimiz Sona Eriyo Tekrar Baglanı Test Etmek İçin El İle Tekrar Baglan Butonuna Basıyoruz Modem Kendini Reslediyse Sorun Yoktur
downloadcp.gif

JDOWNLOADIRI İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Genede Sorun Yaşayan Arkadaşlar Bana Özel Msjdan Ulaşsın

TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN ARKADAŞLAR O KADAR UGRAŞTIM
HERKESE İYİ FORUMLAR

sağol benim modemde aynı zyxell kanka eyvallah bu aralar bittorent e sarmış durumdayım ama arada rapipsharede ihtiyacımız olmuyo değil

Rica Ederim Kardeş Bi Çok Arkadaş Programı Kullanıyo Ama Modemi Otomatik Resletemiyodu Bende Biraz Ugraştım Resimli Anlatım Yaptım İşine Yaradıysa Ne Mutlu Bana

ResimLİ ANLatım ßöLümünde..

arkadaş paylaşım için sağol ama benim sorunum şu dediklerini yapıyorum localhosta balanıyor a kadar geliyor ama son sayfa açıolmıyor o kadar bekliyorum öyle kalıyor neden oluyor acaba ?

modem markasına baglı olabilir kardeş daha önce öyle bi sorun yaşamadım kesin bişey diyemem

yaw kardeş saol konu için ama ben bu mereti kullanıyorum filmler için ve kablomodem kullanıyorum. kablomodemde hiçbir işe yaramıyor bu yöntem. bi tavsiyen war mı bana ? ne yapılabilir bunun için ?

kardeş burda anlatıklarımı uygulayıpta yapamadıysan msn ver yardımcı olmaya çalışırım

Açıklama güzel sağ ol da
link kırık

çok teşekkür ederim, süpersin..çok işime yaradı:)

Geri