alemci006
New member
- Reaction score
- 0
1.Resim
ilk Olarak Jdownloaderı Açtıktan Sonra 1.resimdeki Adımları izliyoruz sırasıyla
1.Adım Ayarlar Sekmesine Basıyoruz
2.Adım Modüllerden *Tekrar Baglan* dügmesine basıyoruz
3.Adım Gelen Sayfadan Tekrar Baglan Betigi Yarata Basıyoruz
2.Resim
1.Resimde Tekrar Baglan Betigi Yarata Bastıktan Sonra Bu Uyarı Geliyor Karşımıza Başlat Diyoruz...
3.Resim
2.Resimdeki Gibi Başlat Dedikten Sonra Bu Resimde Gördügünüz Tekrar Baglan Kaydediliyor Diye Bi Uyarı Çıkcak Ve Modem Yapılandırma Sayfanız Açılcak...
4.Resim
Bu Resimdeki Sayfa Modem Marka ve Modeline Göre Deişkendir.Benim Modemim ZyXEL P-660RU-T1 v2 Bu Sayfa Bu Modemin Yapılandırma Sayfasıdır.Modem Şifresini Girdikten Sonra Sisteme Giriş Diyoruz
Not:Modem Şifresini Deiştirmediyseniz İnternetten Modem Şifreleri Diye Aratırsanız Bütün Markalarınkini Bulabilirsiniz.
5.Resim
Modem Yapılandırma Sayfasına Giriş Yaptıktan Sonra Resimdeki Adımları İzliyoruz ve En Son Yeniden Başlatma Butonuno Basıyoruz ve Modem Kendini Resliyor.Modem Yapılandırma Sayfasını Kesinlikle Kapatmayın.
Not:Yeniden Başlatma Butonu Modem Markalarına Göre Farklı Yollarda Olabilir Ama Mutlaka Yeniden Başlat Butonu Vardır Biraz Kurcalayıp Bulabilirsiniz.3 Farklı Modemde Denedim Sorunsuz Çalışıyor.Pikatel Combomax,ZyXEL P-660RU-T1 v2,Acerin Combomaxa Benziyen Modeli
6.Resim
Modemimiz Tekrar ip Alıp Kullanıma Hazır Hale Geldiginde Resimdeki Gibi Bi Uyarı Çıkcak ve Sonra Tekran Baglan Kaydedilsinmi Diye Sorcak Kaydediyoruz işlemimiz Sona Eriyo Tekrar Baglanı Test Etmek İçin El İle Tekrar Baglan Butonuna Basıyoruz Modem Kendini Reslediyse Sorun Yoktur
JDOWNLOADIRI İNDİRMEK İÇİN TIKLA
Genede Sorun Yaşayan Arkadaşlar Bana Özel Msjdan Ulaşsın
TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN ARKADAŞLAR O KADAR UGRAŞTIM
HERKESE İYİ FORUMLAR