RapidShare.com'dan Premium ÜyeLik Kazan-Upload Yaparak

kezman21

New member
Reaction score
0
Rapidshare.com ye upload yaparak kazanabilirsiniz ..!

İlk önce rapidshare.com a gidin ve bi dosya upload edin sonra aşağıdaki ekran çıkacaktır...! Kendinize Free Zone Açın.
resim_831363619.bmp

NOT2: UploadLarınızı Collector's Zone ye girerek yapmalısınız. Aşağıdaki resimdeki gibi Collector's Zone nize ulaşabilirsiniz ...!
resim1197795598.jpg

Giriş Yaptıktan sonra "Gözat" a tıklayın ve dosyanızı seçin ..! "Upload!" butonuna tıklayın...! Ve dosyanız upload ediliyor ...

NOT3: UploadLarınızı Rapid Uploader Kullanarak da yapabilirsiniz :

http://rapidshare.com/en/rapiduploader.html

Repleri unutmayalım :)

QUOTE=V.Mañi$a45;:saskin NasıL oLuyoR o İşşş[/QUOTE]

Kardeş basbaya öyle Rapidsharenin Yeni servisi.Örnek benim Üyeliğim Mesela Anlıyamıyacak bişi yok:)

resim1197796241.JPG

kardeş dediklerini yaptım ama hani benim premium üyeliğim?

:D:D dostum açıklamanı bitirmemişsin..Upload yaparak premium kazanabilirsin..Fakat onları 10000 kişinin indirmesi gerekiyo....ve indiren kişiler premium üyeliğe sahip üyeler olmicak..free indiricekler...;)

Rapid premium almak kolay beyler gidin garanti bankasından hesap açtırın internet bankacılığından sanal kart oluşturun (dikkat gerçek kredi kartınız olması gerekmiyor!) ve içine 2 kolay adımda para yükleyin mesela 20 YTL sonra gidin güzel bir paypal açın ve premium şifrenizi alın.

Ben ayda cebinden 10 YTL harcayamayan ama premium şifresi için onlarca forum gezen cinslere dayanamıyorum ya. Madem hızlı ve kesintisiz download istiyorsun ayda 10 liracık vericeksin dostum. Bugün içtiğim kısa winston olmuş 3 lira 75 kuruş günde 1,5 paket gidiyor bu da eder 5 lira.

Yani ... Yapacağınız tek şey garantiden bir hesap sahibi olmak hepsi bu.

Haa benim hesabım sanal kartım herbişeyim var paypal nasıl açarım bilmiyorum diyorsan eğer sana sonuna kadar yardımcı olmak da boynumun borcu olsun.

freekoray

gençler vazgeçin siz o 10000 davasından onun şartları var :D

ingilizce olarak demişler ki;
You will get one point per download if the downloader is a free-user AND your file is bigger than 1 MB AND the downloader has generated less than 5 points in the last hour
TÜRKÇESİ şu anlama gelir :D

2-)dosyanız 1 mbdan büyük olacak
3-)download edenler bizim gibi free user olacaklar :D
4-)free downloader(premium üye olmayan kankalarımız) 1 saatte 5 puandan az kasmış olacak.5 inci ise puan olarak sayılmaz

10000 puan elde etmeniz için çok fırın ekmek yemeniz lazım
partlı oyun, çok kullanılan yazılım,mp3 ve de adult film uplamak puan kasmanın en kolay yollarıdır.Bunların hepsini bir arada yapıp sağlam paylaşımcı olursanız(sadece yerli forumlara dosya dağıtmakla olmaz yabancı forumlara warez sitelerine hatta bloglara bile dosya atmanız gerekir) 10000 puanı 10 günde bile kasarsınız, yeter ki elinizde paylaşacak birşeyler olsun :goz:

bence 10000 puan kasana kadar aylık 14 YTL verin adam gibi kullanın şu rapidi :)

rapidde klasör oluşturmayı da öğrenmeniz hoş olur
ama bu free acc. un güzelliği dosyaları takip edebiliyorsunuz, en son download edildikleri tarihi biliyorsunuz ve bu sayede linkler şıp diye ölmüyor :D
dosya linkleri çat diye elinizde duruyor vs. vs.

aşağıdaki resimde benim free acc. aylardır bakamıom arada bi dosya ekliom şimdi bu halde :D
ne demişler bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur:p
benimki biraz dağ olmuş :D

vazgec_gonul.jpg

tşkler paypal hesap acıcam o zaman ben bana yardımcı olursunuz umarım

arkadaşlar bende üye olduğumda 8000 zaten direk veriyor. Gerisi 2000 kişi bulmakta bu da tabii free olcak şartıyla :D Biraz zahmetli ama paylaşımı ateşleyen bi uygulama bence.

:D:D dostum açıklamanı bitirmemişsin..Upload yaparak premium kazanabilirsin..Fakat onları 10000 kişinin indirmesi gerekiyo....ve indiren kişiler premium üyeliğe sahip üyeler olmicak..free indiricekler...;)

ohoo ölme eşşeğim geber yani:clap

Geri