Rapidshare üyeliğimi kapadı:Nedeni bu hata.

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
Fraud-Detection, Account xxxxxxx: This account was used to do harmful actions against the RapidShare infrastructure.
(TRsi: Sahtekarlık tespit edildi:Bu kullanıcı rapidshare sistemine zarar verecek hareketlerde bulundu.)

Bana bu hatayı verdi.Nette araştırdım nedenini birinin başına daha gelmiş.Mail atmış RS e ve cevap olarak bir script veya program kullandığı için indirirken sistemlerine zarar verdiğinden kaynaklanıyormuş.Daha önceden başına gelen varmı bu hata?Üyeliğim kapandımı bilmiyorum.Ancak bi rs linkine tıklıyorum Premium seçeneğine tıkladımıydı kullanıcı adı ve pass istiyor giriyorum bu hata çıkıyor.Yani kullanıcı bilgilerimi kabul ediyor.

Şerefsizlere email de attım 2 gün önce cevap gelmedi.Eğer bu yüzden üyeliğimi kapatırlarsa gerçekten dava açmayı düşünüyorum.

Senin şu an hesabın kapalı CheChen.Attığın e-postaya bu rs ancak 5 iş-günü içerisinde yanıt verebiliyor.Bu yüzden biraz daha beklemeni öneririm.
Dava açabilirsin.Fakat açtığın davayı kaybedeceğin garanti.Hesabı rs den alırken kabul ettiğin şartlara göre, rs istedigi an istedigi hesabı kapatmakta serbest.
Tek yolun, onlara kastılı olarak zarar vermek istemediğini izah etmek.
Sonucunu bildirirsen, biz de öğrenmiş oluruz.
Bir arkadaşımın başına buna benzer bir şey geldi, 7 gün içinde hesabını geri aldı.
Senin sonucunuda bekliyoruz

iyide rs kuralları arasında birden çok down yapılırken script yada program benzeri kullanma gibi bişeyler yok.Ben 1 yıldan fazladır sürekli prem hesap alırım ve genelde hep flashget kullandım.Üstüne üstün bu üyeliğimden önceki eski üyeliğimi benden başka 2 kişi daha kullanıyordu ve onlarda aynı yöntemi kullanıyordu.İlk defa benim başıma şimdi geldi.Son 1-2 aydır orbit downloader kullanıyorum sebebinin orbit olduğundan şüpeliyim.

ayrıca

rapidin sitesinde sıkça sorulan sorularda şu dikkatimi çekti:

"Which download-accelerators can I use?
Right now we have tested the following programs successfully: GetRight, FlashGet, GoZilla and IDM."

"Hangi indirme araçlarını kullanabilirim?
Şu an başarıyla test ettiğimiz programlar: getright,flashget,gozillah ve IDM

duyumlarıma göre bir hesabın birden çok kişi tarafından aynı anda kullanılması da bu kapatmaya neden olabilir..

eğer şifreni paylaşıyorsan ve ve paylaştığın kişilerle aynı anda donwload yapıyorsan bu da bir sebeptir belki..

rapid'in uyumsuz olduğu veya önermediği bir download yöneticisi de kullanmamak gerekiyor herhalde..

*RapidShare.com kurallarına göre hesabınızı başka kişilerle paylaşmak, hesabınızı devretmek, satmak, ortak kullanmak, yasa dışı veya telif haklarını ihlâl eden içerik yüklemek yasaktır ve bu durum RapidShare.com tarafından abonelik iptaline neden olmaktadır.
*RapidShare firması Premium hesaplarının satışı için yalnızca resmi bayilerine yetki vermiştir. Ucuz fiyata satılan premium hesapları, çalıntı kredi kartı veya çalıntı paypal hesapları ile oluşturulmuş olabileceğinden dolayı bu hesaplardan satın aldığınız takdirde hesabınızın heran kapanabileceğini ve dolandırıcılık suçuyla karşı karşıya kalabileceğinizi unutmayınız.

İkinci madde belki seninle alakalı olmayabilir.Eğer önceki hesabını devam ettirme yolunu seçtiysen bu hesabını alırken, bu madde sana uyuyor.
Bu arada, internette araştırırken,

Pues casi seguro que te han pillado subiendo material con copyright, y te han anulado la cuenta por eso.

bir ispanyola yollanmış açıklama bu.Kabaca diyorki, copyright materyali yüklediğiniz için hesabınız kapatılmıştır....

Bir başka kişiye yollanan bir yanıt ise, senin orbiti insanın aklına getiriyor:

Hello,

This account was used with a script or program that caused damage to our
infrastructure. If you use a program that repeatedly accesses RapidShare in
any way, please stop that program.

If you do not knowingly use any such program, someone else must be using your
login information, or there is a virus or similar on your computer. In that
case please change your account's password immediately and check your computer
with an anti virus program.

The account has been unlocked now. Please note that if the software in
question is run again with your login information, this will cause the account
to be locked again.

Thank you for your understanding.

Best regards,

RapidShare AG - Support Team

RapidShare AG
Gewerbestrasse 6
CH - 6330 Cham

Bold ile işaretlediğim yer, senin asıl sorunun sanırım.

duyumlarıma göre bir hesabın birden çok kişi tarafından aynı anda kullanılması da bu kapatmaya neden olabilir..

eğer şifreni paylaşıyorsan ve ve paylaştığın kişilerle aynı anda donwload yapıyorsan bu da bir sebeptir belki..

rapid'in uyumsuz olduğu veya önermediği bir download yöneticisi de kullanmamak gerekiyor herhalde..

o başka üyeliğimdeydi,eski olanda.Bunun şifresi kimsede yoktu.

İkinci madde belki seninle alakalı olmayabilir.Eğer önceki hesabını devam ettirme yolunu seçtiysen bu hesabını alırken, bu madde sana uyuyor.
Bu arada, internette araştırırken,

Pues casi seguro que te han pillado subiendo material con copyright, y te han anulado la cuenta por eso.

bir ispanyola yollanmış açıklama bu.Kabaca diyorki, copyright materyali yüklediğiniz için hesabınız kapatılmıştır....

Bir başka kişiye yollanan bir yanıt ise, senin orbiti insanın aklına getiriyor:

Bold ile işaretlediğim yer, senin asıl sorunun sanırım.

Sanırım ben sorunu anladım.RS sadece belirli programlara izin veriyor.Daha önceden bu sorunla karşılaşmamış olma sebebim eskiden sadece flashget kullanırdım.Bu sefer orbit kullandım paso.RS nin sitesinde flashget programına izin olduğu söyleniyor ancak orbit isi geçmemiş.Galiba sorun burda.Bir mail daha attım bu konuyla ilgili.Cevabı bekliyorum.Sonucu sizinle paylaşacağım.

İlginiz için teşekkürler...

Geri