Rapid premiumda yenilikmi var?

bochi

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar hesabımda You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 27.10.2008. It is 1 days remaining. diyor...

Ayrıca premium hesap için artık aylık indirme sınırını 80 gb gösterio... Artık günlük indirme sınırımız 2.66 gb mı???

smpwn9.jpg

güNLük iNdirme 5 Gß diye ßiLiyorum Ki öyLede :goz:

Şu an günlük indirme 10 gb ama düşürdüler galiba...Önceden 200 gb per month yazıodu... Şimdi 80 gb per month yazıo...

interneti sınırsız yaptığım gün premiumla çok iyi ilgilenicem :)

Eğer 23 ekimden önce premium aldıysan kotan günlük 10 gb.Eğer 23 ekimden sonra aldıysan günlük 2.66 gb düştü. rapid iyice kafayı sıyırmaya başladı...

You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 27.10.2008. It is 1 days remaining bu yazıya göre eskiden alınan bir hesap olduğu için 1 günlük daha 10 gb hakkın olduğu yazıyor.(üyeliğin bitene kadar)
aynı hesabı uzatırsan 10 gb devam edileceğini okudum başka forumlarda ama doğru yalan tam bilmiyorum...

+ dosyaLarınızı şifresini biLdiğiniz herhangi 1 CoLLector & Premium hesaba transfer edebiLiyorsunuz..

Eğer 23 ekimden önce premium aldıysan kotan günlük 10 gb.Eğer 23 ekimden sonra aldıysan günlük 2.66 gb düştü. rapid iyice kafayı sıyırmaya başladı...

You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 27.10.2008. It is 1 days remaining bu yazıya göre eskiden alınan bir hesap olduğu için 1 günlük daha 10 gb hakkın olduğu yazıyor.(üyeliğin bitene kadar)
aynı hesabı uzatırsan 10 gb devam edileceğini okudum başka forumlarda ama doğru yalan tam bilmiyorum...

Maalesef uzatırsak da limitimiz düşüo eskisi gibi devam etmio... Ama uzun sürmez değiştirirler yine galiba... O kadar düşük limit için pek üye olan olmaz....

Maalesef uzatırsak da limitimiz düşüo eskisi gibi devam etmio... Ama uzun sürmez değiştirirler yine galiba... O kadar düşük limit için pek üye olan olmaz....

aynen rapid dansöz gibi boyna kıvırıyor bu aralar, yüksek bağlantı hızlarında yarım saatte kota dolar...

valla yaa rapid kafayı sıyırdı :D:):):)

Geri