Rapid HesapLar Uçuyor...

-HaKiKaT-

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Sanırım keylogger yüzünden uçuyor :(

Biri yardım etsin lütfen ya ... :terCocuk:

İnternette keylogger nasıl silinir diye arattım...
Support_388945a0 /delete yazıyorum olmuyor normal delete yazıyorum olmuyo..
ßura çıktı...Yaptım olmadı..

Resim ;

keyloggersilimi.jpg

Bilindiği gibi son günlerde rapid hesap çalınma olayları arttı, rapid hesaplarınızı ve bilgisayarınızı daha güvenli hale getirmek için son sürüm kaspersky kurup crackladıktan sonra güncelleyip full pc yi taratmalısın daha sonra, Microsoftun üretdiği ücretsiz Ad-Aware programını kurup güncelleyip taratmalısın pc kasmasın diye ad-awareyi daha sonra silebilirsin daha sonra Zemana Antilogger programını kurup bilgisayarını ataklara karşı koruyabilirsin.

Rapid hesaplar çalınıyor ve diğer hesaplarıma zarar gelmiyor mu diyorsunuz ? evet birisi bilgisayarınıza keylogger, trojen atsa bütün hesaplarınıza zarar verebilir eminim bilgisayarınızda rapidshare accountdan daha değerli şeyler vardır, bu olay log server kurup upload edilen rapidshare linklerine entegre ediliyor ve tıkladığnız rapid linkinde premium butonuna basıp login olduğunuz zaman şifreniz direk mail olarak hackerin yani lamerin eline geçiyor ve login olduğunzda hesabınıza girebiliyorsunuz ve normal şekilde downloadınızı gerçekleştirebiliyorsunuz. Tabi bu fake linkleri anlamak çok zor downloadlarınızı flashget veya internet download manager gibi rapidsharenin desteklediği download araçlarıyla yapmaya özen gösterirseniz daha güvenli downloadlar yapmış olacaksınız.

Bunlar benim bilgi birikimim ve tecrübelerime dayanarak yazdığım yazıdır, eklemek isteyen ve daha iyi önerisi olan arkadaşlar ekleyebilirler hepimiz önlemimizi alalım.

İyi forumlar.

Hocam Başlat-Çalıştır-Cmd

Sonra net user yaz support çıkınca aynen şunu yaz

"net user Support_388945a0 /delete" Tırnaklar hariç
Komut başarıyla tamamlandı der ...

Kolay gelsin

Geri