rapid Hızlı Upload?

яєℓαχℓιƒє

KaFaSıNa GöRe
Reaction score
0
arkadaşlar rapidshare ' ye upload etmek istiyorum veya herhangi başka bir siteye bedava üyelik aldığımda yada premiumdada aynısı oluyo çok yavaş upload yapıyo.. bunun bir çözümü varmı?
eğer hızımı sorarsanız 10mb fiber..
yanlış olan ne anlamadım?​

яєℓαχℓιƒє;5362765' Alıntı:
arkadaşlar rapidshare ' ye upload etmek istiyorum veya herhangi başka bir siteye bedava üyelik aldığımda yada premiumdada aynısı oluyo çok yavaş upload yapıyo.. bunun bir çözümü varmı?
eğer hızımı sorarsanız 10mb fiber..
yanlış olan ne anlamadım?​

rapidshare manager kullanıyormusun?

rapidshare menager 2 diye bi program indirdim rapidin kendi istesinden 400 mb lık dosyayı yüklerken mesela %35 te kalıyo ve yeniden yüklemeye çalışıyo?

яєℓαχℓιƒє;5362795' Alıntı:
rapidshare menager 2 diye bi program indirdim rapidin kendi istesinden 400 mb lık dosyayı yüklerken mesela %35 te kalıyo ve yeniden yüklemeye çalışıyo?

rsm2'nin upload hızını doru ayarlayamamasından kaynaklanan bi problem war çözemiyorlar

bendede upload hızı bu kadar ama upload bölümünde upload edilcek max. dosya saysını 2 max upload hızını 1,5 mb olarak ayarladım. o zaman problem olucağını sanmıyorum. dosya yüklerken büyük ihtiamlle connection broken hatası veriyordur. benimde denediğim ayarlarda denermisin lütfen

bende sorun olmuyor 1 MB görüyorum ara sıra 700 k olduğu oluyor ama önemli değil

rsm2'nin upload hızını doru ayarlayamamasından kaynaklanan bi problem war çözemiyorlar

bendede upload hızı bu kadar ama upload bölümünde upload edilcek max. dosya saysını 2 max upload hızını 1,5 mb olarak ayarladım. o zaman problem olucağını sanmıyorum. dosya yüklerken büyük ihtiamlle connection broken hatası veriyordur. benimde denediğim ayarlarda denermisin lütfen

hemen deniycem teşekkürler =)
bişey daha sorcam bu bedava rapidde dosya yükledikten sonra ne kadar upload yapma hakkımız var?
ve upload yaptığımız dosyalar silinirmi bir müddet sonra?

10 mb fiber derken download hızı mı 10mb...benim bildiğim upload hızı 1 mb o pakette....zaten yüksek hız elde edemezsin 100 ile felan upload yapar...

bunun dışında rapid için rsm2 en hızlı uploadı sağlar free veya premium upload hızı aynıdır ama bence para getirisinden dolayı wupload,fileserve veya para kazanmayı düşünmüyosanız megaupload daha mantıklı üstelik ftp den upload seçeneğide var fileserve ve wupload da....

rapidin dosya silme konusuna gelirsek zaten ayda bir sistem değiştiriyolar...artık premiumlar sınırsız indirme yükleme ve saklamaya sahipler.....freeler için de bildiğim kadarı ile 30 gün boyunca indirilmeyen dosyalar siliniyor, istediğiniz kadar da dosya yükleyebilirsiniz...

hocam pm gönderilmiyor sana üyelik bulunamadı diyor

birdaha dene olmadı yöneticilere msj atarım neden böyle oldu acaba?

gee hata verdi...şöyle diyor

Bu Üye sistemizde bulunamıyor:
яєℓαχℓιƒє

Geri