Rapid Bana Küfretti

rekor abi 5 günde 25 gb bundan kurtulmanın yollarından biride modemi kapat 5-10 dk ekle sonra aç

zuhaaa ya bırak indirme sende ya rahat etsin adamlar :D:D:D:D

yaw arkadaşlar sorun hala devam ediyor
bana dün gece 12den sonra düzelir dediler hala tık yok :S

by_ra konusmalarına dikkat et kimsin sen ya adam gibi konusmasını bilmeyenler var

Sölicek sözün varsa söle ibret alsınlar sölicek sözün yoksa sus adamsansınlar

Her konuya bişi sölemek zorunda deil kimse bişi diceksenizde alakalı olsun

¹ RapidShare Premium hesabınız ile 5 günde 25 Gb Download etme hakkınız vardır..Yani diğer bir deyişle günlük download hakkınız 5 Gb dır. Bununla beraber RapidShare size 5 gunluk 25 Gb download etme hakkınızı daha kısa sürede kullanma hakkı tanır. Yani bugün 15 Gb yarın 10 Gb download edebilirsiniz, ancak bu diğer 3 gün download yapamayacağınız anlamına geliyor.Çünkü RapidShare sistemi son 5 gün içinde ne kadar download yapabildiğinizi tesbit edebilmektedir.
25 Gb = 25.000.000.000 Bytes.

1 günde 25 i indirirsen 4 gün bekliyecen, Türkiye saati ile gece 01:00 de açılır, başıma çok geldi biliyorum

¹ RapidShare Premium hesabınız ile 5 günde 25 Gb Download etme hakkınız vardır..Yani diğer bir deyişle günlük download hakkınız 5 Gb dır. Bununla beraber RapidShare size 5 gunluk 25 Gb download etme hakkınızı daha kısa sürede kullanma hakkı tanır. Yani bugün 15 Gb yarın 10 Gb download edebilirsiniz, ancak bu diğer 3 gün download yapamayacağınız anlamına geliyor.Çünkü RapidShare sistemi son 5 gün içinde ne kadar download yapabildiğinizi tesbit edebilmektedir.
25 Gb = 25.000.000.000 Bytes.

1 günde 25 i indirirsen 4 gün bekliyecen, Türkiye saati ile gece 01:00 de açılır, başıma çok geldi biliyorum

E peki ben 5 günü doldurdum 25 ile 3-4 güne yakın bekledim o neden?
5 gün 25GByi doldurdum sonra ne kadar zaman beklicem?

olayı şöyle anlatayım chechen..

ayın 1. günü 5 gb download yaptın diyelim..
2. günü 8 gb..
3. günü 4.gb
4. günü 8 gb..

ve 5 gün için olan 25 gb limitini doldurdun..
ayın 5. günü bu limit açılmaz..
çünki zaten sen 5 günlük limitini 4 günde harcadın ama ayın 6. günü ilk gün indirdiğin 5. gb sıfırlanır ve limitin tekrar açılır..

umarım yeterince açıklayıcı olmuştur..

Yani ister bi günde 25 gb indir 5 gün bekle :) İster o 25 gb günlere böl öyle indir :)

Modemi kapatıp acmak en kesin çözüm. Sabit bir ip numarasına sahipsen bu da işe yaramaz proxy kullanarak buna da çözüm bulabilirsin bir de otomatik ip değiştirme programları var denemedim ama o da işe yarayabilir. Olay ip numarası ile alakalı.. :victory

Ohaaaaaaaaaaaaaaaa, Abartmışsın Olayı,
25 GB, Hımmmmmm
Söle Bakalım Neler İndirdik O Kadar :) :) :)

İngilizce yazıyı çeviremeyince, bu bana küfür mü ediyor yoksa, dedin herhelde;))

Geri