Ramiz Ongun ve Mehmet Gül, BBP'ye katılıyor

tesbih22

New member
Reaction score
0
Ramiz Ongun ve Mehmet Gül, BBP'ye katılıyor

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Ramiz Ongun ve eski MHP milletvekili Mehmet Gül, BBP'ye katılıyor. Devlet Bahçeli'nin karşısına genel başkan adayı olarak çıkan Ramiz Ongun, BBP ile temas halinde olduğunu doğruladı.

Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarıyla istişarelerinin devam ettiğini belirten Ongun, "Kesin kararımı pazartesi günü vereceğim." dedi. Mehmet Gül de, bazı konular üzerinde görüşmelerinin sürdüğünü kaydetti. BBP'nin önümüzdeki dönemde Türk siyasetinde yeni bir soluk olabileceğini dile getiren Gül, "Muhsin Yazıcıoğlu kendini ispat etmiş bir lider. Halkın yeni arayışları var. BBP kendini doğru anlatabilirse, başarılı olur." şeklinde konuştu. Bu arada Susurluk kazasında ölen Abdullah Çatlı'nın kardeşi Zeki Çatlı da BBP'de siyasete atılıyor. Çatlı'nın bugün törenle parti rozeti takması bekleniyor.

bbp nin dışarıdan adam alırken daha dikkatli olması lazım. bugüne kadar yürüttüğü temiz siyasete leke bulaştıracak adamlar bunlar.menfaat kokuyor bunlar.bugün orada yarın burada ertesigün şuradalar bu tarz adamlar

Adam seçmek gerçekten önemlidir. Ama bu arkadaşların şaibeli olduğu fikrine nerden kapıldığını öğrenebilirmiyim. Ayrıca lider sağlamsa yolunda gidenede umumiyetle sağlam olur.

mehmet gül kadar saglam bi adam görmedim ben sen nesını gordunde saibeli dedin onu anlamadım...

Ramiz Ongun'u sevmiyorum zaten Devlet Bahcelinin bu kadar büyümesinin sebebi yaptıkları sevimsiz davranıştı..Mehmet Gül'e gelince Mhp için büyük kayıp..Muhsin Yazıcıoğlunuda benimseyemiyorum tabuları yıkacağız dedi hata yaptı..Neyse hayırlısı olsun..

AntidepresaN' Alıntı:
Ramiz Ongun'u sevmiyorum zaten Devlet Bahcelinin bu kadar büyümesinin sebebi yaptıkları sevimsiz davranıştı..Mehmet Gül'e gelince Mhp için büyük kayıp..Muhsin Yazıcıoğlunuda benimseyemiyorum tabuları yıkacağız dedi hata yaptı..Neyse hayırlısı olsun..
Herkes hata yapar hata insanlar içindir. Muhsin Yazıcıoğlu mhp den ayrıldığı zamanda hata yapmıştır önemli olan hatalardan ders alabilmektir. Aslolan davadır ve davadan taviz vermeden ilerlemektir, partiye yeni katılanlarda çizgiye uymak zorundadır.
Alperen ocakları, liderde dahil davada aykırı davranana, çizgiden çıkana, ülkücü tavır ve davranışa uymayan harekette bulunana, kuran ve sünnete aykırı fikirler üretenlere, türk milliyetçiliğine zıt hareket edene hesap sormaya tam yetkilidir. İsimler değişir ancak dava ebedidir. BBP ye girenlerinde bunu iyi bilmeleri ve sorumluluğunu yerine getirmeleri gerekir.

Büyük hataların sonuçlarıda büyük oluyor..Ocak konusuna hiç girmeyelim çok yanlış haraketleri var tabi bana göre..2 partide benim kafamdaki parti değil bana göre Mhp 1969 lardan itibaren yavaş yavaş , son zamanlarda ise davadan büyük tavizler vermeye başladı..Bbp ise sevemedim içinde kaliteli insanlar var enis öksüz mesela ama kafamdaki yapıya ters bir parti..Tabi bunlar benim görüşüm benim kafama göre parti yok malasef..

daha düne kadar m.gül türklerin başbuğu d.bahçeli diyordu bugün ne olduda bpp ye geçti .bence bbp deki gelişmeyi gördü menfaat sağlamaya geldi.

Davanı yaşatabiLmek gibi bir amacın varsa
Siyaset o zaman senin için amaç değiL araç oLmaLıdır..
Ama tabiki aLternatifLer çerçevesinde..

Nedir bu aLternatifLer?
Nizam-ı Alem davasında Türkiyede iki aLternatif vardır
Mhp ve Bbp..
Mhp´den ayrıLdıysa Sayın Gül beLki de ordaki oLuşumdan
ve getirebiLeceği sesten daha UmutLuydu..Ama unutuLmaması gerekir ki
Bu yatay bir geçiştir..
ULaşıLmak istenen hedef aynı..Sadece yeni bir yoL oLduğu artık keşfediLmeye başLandı sanırım..

Parti için hayırLara vesiLe oLması diLeğimLe..

Geri