Rambo sahada, ceza yolda!

TuBeRCuLuM

Active member
Reaction score
0
rambo-sahada-16172_501.jpg

Sarı-lacivertli çılgın taraftar Rambo, dün Kadıköy'de yine sahneye çıktı. Sahaya dalıp Emre'nin bacaklarına sarılan Rambo, Fenerbahçe'nin ceza almasına neden olacak.

Fenerbahçe'nin çılgın taraftarı Rambo, yeni sezonda Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ilk maçta kendisinden söz ettirmeyi başardı. Karşılaşmanın 64. dakikasında bir anda tribünden sahaya atlayan Rambo, hızla koşarak Emre Belözoğlu'nun bacaklarına sarıldı. Büyük bir şaşkınlık yaşayan Emre, çılgın taraftarı yerden kaldırmaya çalışırken, olaya müdahale eden güvenlik görevlileri Rambo'yu ellerinden ve ayaklarından tutarak saha dışına taşıdılar. Maçın kısa süre durmasına neden olan bu olay sonrası Fenerbahçe Kulübü'ne ceza gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Mynet

Fbnin en büyük taraftarı Rambo. Benim de içimden çok geçti sahaya girip noumaya sarılmak. Keşke Rambo gibi deli olsaydım cezai ehliyetim olmazdı. :)

Hiç bişe olmaz en fazla 10 milyar para cezası verirler o kadar.Abartmasınlar.

Ayrıca o staddaki güvenlik hiç bir stadda yok.O adam elinde bıçakla Ali samiyenin ortasına bayrak dikti.Ordaki güvenlik nasıl birşey acaba hem içeri bıçakla girip hemde bayrağı diktiğine göre oturup düşünmek gerek :D

Her takıma rambo gibi bir adam lazım

Bizde var olmayanlar düşünsün :):):)

Hatırlarmısınız gs maçında Fenerbahçe bayrağını diktiğini
adam stada 1 gün evvelden girmiş, reklam panolarının (ÜÇGEN olanlar) içine yatmış
pano döndükçede panoyla beraber dönmüş :)

dün maçı bende takip ediyordum kafamı bir çevirdim emrenin bacaklarında biri var önce çocuk zannetim ama ramboymuş :D

o kadar güvenlik var sözde o stad ta. ya rakip takım oyuncusuna bişi yapsa, hesabını kim verecek

Sakin oL adam iLk kez girmiyor sahaya =)

Bugüne kadar hangi topçuya zarar vermiş =)

Rambo bi koşu vardı ismini unuttum istanbulda yapılan avrupa dan asya ya olandı galiba adam o kadar güvenlik önlemi polise rağmen koşuda dereceye girmişti bunu kestirmeden giderek yapmış domabahçe sarayının bahçesinden falan atlamış askerlere yakalanmadan değişik yollardan kestirmeden finish e gitmiş.Adam derece yapınca şaşırıp incelemişler foyası ortaya çıkmış. Tv de görmüştüm madalya yı geri istemişler vermem diyordu. Bu adam sahayada girer canoı istese merkez bankasına bile girer. Bu güne kadar tehlikeli bir eylemi olmamış maça renk katmış ceza vermeleri şık olmaz

rambooooooooo rambooooooooo

Hiç bişe olmaz en fazla 10 milyar para cezası verirler o kadar.Abartmasınlar.

Ayrıca o staddaki güvenlik hiç bir stadda yok.O adam elinde bıçakla Ali samiyenin ortasına bayrak dikti.Ordaki güvenlik nasıl birşey acaba hem içeri bıçakla girip hemde bayrağı diktiğine göre oturup düşünmek gerek :D

Anlamadım :D :durdurun

13789439.jpg

Lütfen silinmesin anti bişey değil söylediği şeye cevap vermek istedim

Geri