Ram tamamını kullanamıyorum..

başlattaki çalıştır komuduna msinfo32.exe yazarsan cıkıyor :) yeni buldum

ordaki boyutlar nasıl bilmiyorum sende onun için sistem özetindeki aşağıda ram kısmının bır resmını alabilirmiyim

birde kardeşım adamlar sistemi öyle bir kuruyorki orda ram eksik olsa bile w7 gözükmüyor hazır kurulum herşeyi ayarlı ( : düşün bak benım laptop dell orj dvdsiyle format attım nvidia ekran kartı calısmadı 2,3 hafta sonra farkına vardım 2 gun dusundum sonra aklıma geldı

şimdi ram değiştiriceğin kısma 3072 yakın bir değer yazıp 3005 gibi deneyebilirmisin.

yalnız ekran kartı intelin ki mutlaka ram den bellek yemesi lazım

çünkü bütün yonga seti aynı değil eski yani i5 core diye adlandırdıgımız seride anakart üzerinden ekran kartını yıyor
yalnız yenı yonga setinde ise ekran kartıyla işlemci tümleşik buda inside diye adlandırdığımız seri.

bana ekran kartın hakkında bılgı verırmısın model kac gb gozukuyor bellekde.

ati radeon hd 5470 ekran kartım... Ram kısmına 3005- 3000- 3800 gibi rakamlar yazdım değişiklik yok , neden 3800 dersen tavsiye edilen diyordu o kısımda...

hala bir düzelme yoksa bu buyuk ıhtımal sebebi belli ama genel bir açıklama olmadıgı ıcın kullanıcılar da büyük bir şikayet oluşuyor sana tavsiyem tanıdık bır hp calısana sorman yada servisine gidip bu konu hakkında bilgi alman. Bunun başka bir yollu oldugunu sanmıyorum bios la alakalı birşey bile olsa formattan sonra oldu dıyorsun formattan sonra olan tek şey vardır verilen yok olması buda senın acından bır anlam kapsamıyor sana tek tavsıyem bu sadece sorun sende degıl bu hpnın bılgısayarında tek olan birşey gördüğüm kadarıyla gidiceksin servisden bilgi alıcaksın benım arkadasımdada aynı sorun var bu bır yere ram kullanıyor sonucda ama buyuk ıhtımalda ekran kartına.

muhtemelen çift ekran kartı kullanan ( ati ve intel gma ) bi g62 sahibisin.Bu model ürünler kullanım durumuna gore yani eger oyun oynuyorsan ati ekran katına nette geziosan intel ekran kartına gecer.bu cektigin ekran goruntusude intel ekran kartında calısırken cekilmiş olması kuvvetle muhtemel ki ekran karti intel olan urunler normalde 128mb tır ve ramden kullanarak yükselirler.

Masaüstü Sağ Tık Grafik İşlemcini Değiştir (Yüksek Performanslı İşlemci' yi Seçersin) Bu Tabi Ramden yemiyicek anlamına gelmez, gözle görünür bir masaüstü kullanım perforamansı gözükür.

senin ram anakarta paylasımlı hacı onu bios ayarından yapacan

32 bt 64 bit fark etmez

Geri