RAM Sorunu

in-trouble

New member
Reaction score
0
arkadaşlar geçen gün komşu bilgisayarım çok yavaş çalışıyo falan diyince bi el atıp bakmıştım 1Gb ram almasını tavsiye etmiştim... neyse eleman bugün gidip benim kagıda yazıp verdigim gibi 1gb 667Mhz ram almş :D (oem) beni arayıp söyledigin şeyi aldım gelip takabilirmisin dedi ok dedim gittim Ram i taktım ama yok olmuyor :confused: yeni ram i takınca bilgisayar hiç açılmıyor monitör bile açılmıyor Ram in yerini değiştirerek denedim durum yine aynı, yeni Ram i çıkartıyorum sorun yok alet çalışıyo........ durum böyle arkadaşlar neden böyle bişey olabilir ki??? resmen madara olduk komsuya :durdurun

eski ramı takmadan açmayı dene... kendi bilgisayarındada yeni ramı tak takmayı dene... bunlardan sonuç alamassan götürsün kingston alsın yerıne 3-5 lira fark koyarlar zaten huzur içnde kullansınlar... : ))

eski ramı takmadan açmayı dene... kendi bilgisayarındada yeni ramı tak takmayı dene... bunlardan sonuç alamassan götürsün kingston alsın yerıne 3-5 lira fark koyarlar zaten huzur içnde kullansınlar... : ))

eski ram i takmadan sadece yeniyle denedim yine açılmiyo alet durum yanı... kendi bilgisayarımda da denemedim valla :smile: o komsunun öyle yada böyle benim eve gelmesi riskli bi olay :D uzak dursun yeterki :D ... bilgisayarın üzerindeki ram da oem kıytırık bi marka yazıyo üzerinde o yüzden oem al demiştim komsuya...

yokmu başka çareler.... :blushing: gitti karizma

Ram arizali olabilir. Anakart slotunuzla ilgili bir problem olacagini sanmiyorum cunku her slot min 1gb destekliyor 2 olsa belki diyecektim.

oem ramların bazıları anakartları desteklemıyor siz en iyisi ömür boyu garantili kingston alın daha iyi olur

Geri