Ram %100 Dolu Olarak Açılıyor...

ranger_24

New member
Reaction score
0
Bilgisayar Açılır açılmaz ram'im sanal ram ile birlikte 1.6 GB full olarak açılıyor..Ve hiç bi uygulama calısmıyor..
Format attım .. format atarken dosyalarımı yedekledim..
Dün iyi idi ancak su an yine basladı...dün bilggisayarı kullanabilirken antivirus ile tarattım..
bişey cıkmayınca sorunumu cozdum sandım ama bugun yine basladı...
ayrıca klasor seceneklerinde korunan windows ogelerini goster ile birlikte gizli ogelere bakıorum herhandi bi virus olabilecek exe felanda yok..
bu mesajıda zaten arkadasımın bilgisayarından yazdım..bilgisayar kesinlikle kullanılmıyor..
formatta çare olmadı :( .. Acaba bi bilgisi olan var mı ?
( Bu arada bir ağ bilgisayarı acaba ağdan mı bisey geliyodur )..

Not : Umarım dogru yere acmısımdır .. Şimdiden tesekkurler...

bence ram hatası normalde ramin hatalı olması, yani doldur boşalt yapamıyor. ve bu sırada sanal bellek doluyor , arkadaş kendine yeni bir ram al pc ye tak. sorunun çözülür.

arkadasim ram cikar diger slota tak bide boyle dene derim

aynı sorun bendede oLuyor fakat tncxp kurunca oLuyor ve pc her 10 sn de 1 donuyor tekrar kendine geLiyor 10 sn sonra donuyor sonra kendine geLiyor fakat normaL xp kurunca bu oLmuyor normaLe dönüyor 3 tane tncxp denedim 3ündede oLdu kuzenime yükLedim sorunsuz çalıştı bunun nededini açıkLayabilirmisiniz?

ram'i çıkar bi güzel temizle sil süpür diger slota tak eger olmazsa kendine yeni bir ram al

cok tesekkurler arkaadaslar galiba yeni bi ram alcam aynen dediginiz gibi ...
hiç bi sekilde duzelmioo

surununu nasıl çözeceğini bilmiyorum ama sorunun explorer dan kaynaklandığına eminim bilgisayarını aç ctrl+alt+del yap explorer.exe yi sonlandır sonra görev yöneticiden dosya çalıştır yap explorer.exe yap window eski haline dönecektir

surununu nasıl çözeceğini bilmiyorum ama sorunun explorer dan kaynaklandığına eminim bilgisayarını aç ctrl+alt+del yap explorer.exe yi sonlandır sonra görev yöneticiden dosya çalıştır yap explorer.exe yap window eski haline dönecektir

Ama eplorer.exe her Sistem açıldıktan sonra kendini yenilemiyo mu?? Sorun her zaman diyo arkadaş?? Bunu merak ettim şimdi!!

ram programı kullanıyorsan ondandır 2 ci olarak ram ısındığı zaman ram içindeki dosyaları silemezsin

benım gıbı yap patlat bir tekme sonra gıt son sıstem all ohhh kebap valla dual core 2.8 gb

Geri