Rakip sahaya 5 kişi çıktı!

HardRhymeR

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş Bayan Basketbol Takımı, Avrupa Kupası'ndaki karşılaşmada Rus ekibi Chevekata'yı 80-62'lik skorla mağlup ederken, rakip takım domuz gribi şüphesiyle sahaya 5 kişi çıktı.

Dün basketbol sahalarında görülmemiş bir olay yaşandı... Avrupa Kupası F Grubu’nda mücadele eden Beşiktaş Bayan Basketbol Takımı, gruptaki ilk maçında Rus temsilcisi Chevekata’nın konuğu oldu. Ancak maç öncesinde ilginç bir durum vardı. Yedi oyun-cusunun domuz gribi şüphesiyle hastanede yatması nedeniyle, iki kulüp arasında maçın ertelenmesi konusu masaya yatırıldı. Ancak iki taraf anlaşmaya varamayınca, FIBA maçın oynanması kararını verdi ve Chevekata maça sadece 5 oyuncuyla çıktı. 40 dakika boyunca oyuncu değiştiremeyen ve faul problemi yaşamamak için tutuk bir oyun sergileyen Rus ekibi, Beşiktaş karşısında varlık gösteremedi. Siyah-Beyazlı bayanlar, zorlu deplasmandan 80-62’lik galibiyetle ayrıldı.

fft1mm776734.jpg

Kaynak

AdaLetsiz oLmuş.. Biz BöLe AdaLetsizLigede Karşıyız...

MozoLe Miяach;4767434' Alıntı:
AdaLetsiz oLmuş.. Biz BöLe AdaLetsizLigede Karşıyız...

Ben de haberi ilk okuduğumda öyle düşündüm kardeşim. aynı şey bizim başımıza da gelebilirdi ki çok defa federasyona ertleme talebinde bulunduk muhtelif sebeplerden ötürü. kabul edildi veya edilmedi biraz anlayışlı olmamız gerekirdi.:thumbdown:

Yakışmamış bizimkilere biraz yaralı kuş avcısı gördüm bizimkileri

Geri