raid driver

qweasddsa

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benim bilgisayarım toplama bir bilgisayar.Benim anakartın sürücü cd yok ve bilgisayara format atmam gerekiyor sata olduğu için raid driver istiyor acaba elinde bu modeli kullanan biri varsa raid sürücüsünü buraya upload edebilir mi?İnternette bu modeli bulamadım yani raid ini bulamadım.VIA VT6307 modelinin raid ini arıyorum.Şimdiden teşekkürler

anakart modeli: EP-8RDA3+

yok yaw o değil nese bu gidişle bulamicam bilgisayarcılara da sordum ama bunu bulamadık böle giderse yeni board alacam :D yine de sağol ;)

Fıesta Xp Cd Si Bul Onun Içinde Tüm Raiıd Drıverları Var çoğu Biligsayarcıda Vardı Hadi Kolay Gelsin

arkadaslar aynı sorun bende,de var yardımcı olurmusnuz naısl formatşıya bılırm bılgısayarımı

icine sata driver gomulu xpler kullanmalısınız bunlar arasında tavsiye edebilecegim gereklixp2009 vardır forumda aratıp bunu dvd ye cekerseniz sorunsuz kurulum yapabilirsiniz..

ben sorunu çözdüm buraya nasıl çözdüğümü yazmamışım 1 yıl geçmiş aradan ama unutmuşum yazmayı bilgisayarı tanıdık bi yere götürmüştüm bilgisayar laboratuvarı, onlar dönüştürücü takmışlardı yani raidi birşeye dönüştürüyor tam hatırlayamıyorum ama sata olduğu halde raid driver a gerek kalmadan format atabiliyorum :)

Geri