rahipler (gülme garantisi var )

AlaınDelon

Altın Üye
Reaction score
0
rahipler.... simitçi.....kediyi tutmama yardım et(gülme garantisi )

Birgun bir adam ormanda kaybolur gece karanliginda bir kilise gorur ve geceyi burada gecirmek ister, kapiyi calar basrahip kapiyi acar,basrahibe tanri misafiri oldugunu yolunu kaybettigini bir gece kalip gidecegini anlatir.
Rahipte kabul eder tabi ki gece herkes uyumaya cekilir,fakat adamin gece yarisi tuvalete gitme ihtiyaci dogar ve tuvaleti
aramaya koyulur. Once bir kapiyi acar bakar ki guzel bir kadin geceligiyle ortada dolasiyor sasirir..Sonra baska bir kapiyi acar burada da rahipler yerde daire biciminde oturmus hepsinin aleti meydanda ortada da bir sinek ucuyor buna da cok sasirir;
Adam sonra bir kapi daha acar ve adam birde ne gorsun bir rahip aletinden tavana asilmis saskinligi bir kat daha artan adam
sonunda ihtiyacini giderip yatar. Sabah olunca butun bu gorduklerini basrahibe anlatir ve sebebini sorar.. Rahip de anlatmaya baslar:
-"O gordugun guzel kadin var ya iste o bizim ihtiyacimizi karsilar,o ortada ucan sinekte hangimizin aletine konarsa o gece kadinla o beraber olur"
Adam sorar :
-"Peki o aletinden tavana asilan rahip neyin nesidir ?"
Basrahip hemen cevap verir:
-"O var ya o, orospu cocugu, aletine bal suruyormus meger!"

...................................................................................................

kediyi tutmaya yardım et

adamın biri hapse düşer 10 yıldan beri hapistedirve 10yıl boyunca hiç ilişkiye girememiştir.burdan cıkınca karsima cıkan ilk canlıyı sikecem diye söz werir kaendine.
ve çıkış günü gelir hapisten ilk cıkış anında karşısına bir kedi çıkar ilk basta yapmak istemez ama söz werdiği gelir aklına ve sözümü tutacam der başlar kediyi kovalamaya.
o sırada kadının birini bir adam silah çekip vurmaya kalkışmıştır.kediyi kovalarken bizimki yanlışlıkla silah ceken adamı yere düşürür we silahı da düşer admın bu sefer adam kacar ortamdan.
kadın da bizimkine der ki hayatımı kurtardın istediğin herşeyi aklına ne gelirse yapmaya hazırım der
bizimki de şu kediyi tutmama yardım et der..

.....................................................................................

simitçi

Simitçinin biri bir gün mahalle mahalle dolaşırken balkondan bakan oldukça yaşlı bir kadın onu evine davet eder. Kadın çok zenğin fakat yalnızmış ihtiyacını gidermesi için simitçiye bir teklifte bulunmuş.
- "hergün gelir beni *ikirsen seni krallar gibi yaşatırım" demiş. simitçiye bu teklif oldukça cazip gelmiş. Hergün kadına gelip *ikiyormuş kadında tabii simitçiye bol paralar verip güzel güzel giydiriyomuş. Simitçi bu işe iyi alışmış. Bir gün yine kadının yanına gelmiş simit tezğahını kadının evindeki merdivenin altına bırakıp yukarıya çıkmış. Karıyı yine bir güzel halletmiş. Kadın para verip adamı yollamiş. Tezgahını almaya eğildiğinde adamın aklına güzel bir fikir gelmiş. Tezğaha bir tekme atıp elini cebine koyarak dışarıya çıkmış ve
- "*ikici *ikici" diye bağırmış...

hapisten çıkan adam tam bir malmış

Geri