Radyo'Ya Düzen Gelir Mi , Getirilir Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Radyo'Ya Düzen Gelir Mi , Getirilir Mi?

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadslar Hackhell'in radyosu var ne güzel hoş birşey..Ama düzen yok.1 hafta önce seçmeler yapıldı .. Ve gün saat belirlendi..Şimdi bnim bugun 11 de yayyın yapmam lasım ama senın yayın yok diyolar..Neden dedim saat değişti..Tamam birşey demedik ama neden bizden habersiz değişti kafam ona takıldı? Yani oglenden bu yana ugrastım pc ye format attım album indirdim liste hazırladım tekrardan shoutcast kurdum vs.vs.

ama neden bana daha önce haber verilmedi onu anlamadım sonucta msnler var aallaha sukur pm mizde var ?

ha konu biras saçma ama olsun sonucta düzen meselesi .. daha yenı duydum benım saatım değişmiş ... Benım canımı sıkan tek şey neden bana bi şekilde haber verilmedi ... Neyse

Sonucta kaliteli bir iş cıkarcaksak el ele olup , birbirimizle haberleserek ve kişiler arası ayrım yapılmadan olay halledilmeli...Ha birbirimizi kıracagımıza kafamız kırılsın daha iyi...Bir an önce radyoya düzen gelse iyi olur , yoqsa birbirimizi kıracaz...Az sonr konu kapanır veya kapanmas , banlarım veya banlanmam ama sonucta ortak bi sorun..

ewet arqadashlar Shimdi geldim we qonuyu gördüm Hepinise Cvp werim teq teq..

p3simist.. : ) radyo toplandı.. biliosn dmy bütün Dj olalar Guruba senide aldıq.. ya pc bashnda deildin.. yada sallamadın : ) qach gündür qach adam dinledim biliomusun sen ? qach tane senin gby insan dinledim we qach tane adama plugin qurdurup yayn a hasrladım.. ?Mawer dıshda hanginis yardm etti ?
Bumu yayn saatleri 2 gün once qesin olaraq belirlendi we hepinise duyruldu.. sen pc bashndasın weya deilsin Ben 3 gün hic pc bashndan qalqmadan sen we senin gby qach DJ adayı dinledim habern warmi ? Herbirinisin peshindemi qoshucam ?

cuma we cumartesi 11 -1 arası jackal war die qach qes soledim herbirinise ?

sadece buna cvp wer tmm ben bishe demiorumsana bundan sonra.. ya solediqlerimi taqmıosn qendi qafana göre ish yapmaya qalqıosn yada choq biliosn..

ßide Dj'Lik için ßir sürü kuraL feLan vardı .. o kuraLLarı koymasını ßiLiyosak düzenide sağlayaLım ..adamın Dj'lik saati değişmi$ haberi yok .. nasiL iş .. kim Var $u an yayında? Sarı çizmeLi mehmet ağa..

??? Sen ne diosn ya ??? yaynda o saatde online olmadıım ichn bilemicem ama tabyqi qural olucaq we saten hangi saatde qimin oldunuda biliorus.. adamın saati deishmedi saten bashndan beri cuma cumartesi saati yoqdu dinlemesini bilin !! hersheye yorum yapmasını biliosn us !! ama hep laf sadece Ben bilrm qach adam dinlediimi..

Su an bıldıgım kadarı ıle Mavercıq (borghose) ve st anger ılgılenıor..Onlara Pm veya Msn yoluyla ulasıp bu sorunu halletseydın daha mantıqlı olurdu bence..Hem daha cabuq sonuca ulasırdın..

Saygılar

ah bea qardeshim olrmu yaparlarmı Ben pc bashnda qilitliim günlerdir bi qes gelip s0rmadılar Ben biqach saat yoqum ya gelrler berhan yoq ortada onu yapmadı bunu yapmadı.. vs.vs.vs yaa oledr hep ishde..

ya anladım senide ;) yani ben açmasam belki düzen biraz daha geç alınır..Belkihem şimdi hızlanır ya neyse işte olay bundan ibaret

olay senin tetiqlemene qaldıysa ishimis war her ortaya laf atana maseme olrsaq ohooo gechn bunları ya..

yani pesi konuyu nie bukadar uzatıosun şuan karmaşa olur tabii hala çizelge hazırlanmadı ozaman düzene girilcek + hala denemeler devam edio...

chiselge hasrlanalı 2 gün oldu neden aslmadı biliomusun ? chünqü ya birinis wardı ya dierinis yoqdu hepinisin görmesini istediq.. ama taby herqesin qeyfine olduundan umrunda deil teq bildiqleri shiqayet ama nei shiqayet ettiqleti haqqqnda en ufaq bir bilgileri bile yoq.. !!

ßen ßiraz gezim forumda.. Siz ßi karara ßağLayın ßen ßakarım ßi ara;)

cvp wermiim diorumda qonuyla alaqasıs olan biri olaraq amma post qasmıshsın sen ya Cx.. Cx.. bilen bilmeyen atlamısh.. Ben Bashmdaqilerle urashamıorm bide sislemi urashıcam Cx.. Cx.. ya

Pesimist'i 2 defa msn' e cagırıp konusmaya calısdıgımız halde konusmak ıstemedı bızle
Bunun sebebını cok merak edıyorum
Bu radyonun saatlerını ben belırlemıyorum.sadece haftada 2 gun cıkıyorum.
Ama bu konu msn de konusulmak ıstenmedı.
Arkadas buraya acmayı uygun buldu.

saolsunlar jackal we dier anlayıshlı arqadashlar ben yoqqen en asndan ilgisis arqadashaları toplayıp bilgilendrmeq istemish amap3si sen sadece sansasyon a yol achmaq ichn midr ne dir achmıshsn.. oke ole olsn baqalım msn deilde Forum he oke..

ortalığı verveleye vermeye gerek yok arkadaşlar anger bi yayın akışı belirledi herkesden satler alındı ancak herkesin saat alınırken orda olmaması işi zora soktu

çakışan saatler anger tarafından düzenlendi ve şuan yayın yani 23 de jackalda

yaw bunu hepsini toparlayıp soledim achqladım saatleri saten onlara sorup hepsine teq teq qonushdum.. ya dinlemedi yada umrunda deil teq amacı laf ettrmeq..

Ben we mawer chiselgei hepinise teq teq s0rduq.. bu saat iimi ishdemisin müsaitmisn herbirinise teq teq..

bı radyo görevini yapın dıye verdık onun bıle ustesınden gelemedınız bravo gercekten... Bu yayın saatlerı eger degısıyorsa bu yayını olan herkese bıldırılmelı pesimist haklı st geldıgınde mantıklı bı acıklama yapıcaktır eger kalkamıyorsa altından solesın devredıcek ılgılenıcek baska bırılerını bulayım...

Ayrıca bu baslıgı amacından saptıran ve tartısma cıkaran herkes devam ettıgı takdırde uye tarıhıne, msj sayısına bakılmaksızın banlanıcak bilginiz olsun...

eet shimdi gelelim senin cvp ına Dark..
Radyo görevi : ) bunu bi achliim once Radyo görevi die bishe yoq ortada bi dünya adamı hasrlamaq we yayn aldrmaq qısmmı qasıo we yayn saati deishmedi bunu gechin bi qes arqadash bisi taqmadıından dinlemedi..
Chiselgede Neden onun saati yoq ? baqdınıs mı chünqü arqadash taqıpda cvp wermedi hep gechishdrdi we onu beqlediq saatleri 1 qes sana werelimde bidaha deishmesindie..

p3simist..
chiselgede 1teq senin saatlerin yoq neden ? Chünqü henus seninle qonushmamısda cvp alamadıq shu saat iiimi ? cx.. cvp yoqqi adamdan..
Napim seninmi peshinden qoshim yoqsa yeni DJlerin hasrlii ilemi urashim ???

sanrm anlatabildim teq s0runu olan DJ p3simist dir sanrm olanda warsa beni bulsun qonu achmasın.. ne bu lanse etme chocuq awutmuyorus bis burda..

anlayış gösterdiğiniz için thanx...!

eet Bende qatılıorum..
3 gün hatta daha fasla hic qalqmadan sisleri dinledim.. hala da dinliorum.. sis sechildinis die de sisin bi ayrıcalıınıs yoq daha chounus mic qullanmayı bilmio.. ama alıshr yapar orenir dediq arqamısdan atıp tutar deil..
Ben buraya 7 Prof Dj getrmesinide bilrdim.. Sonra da derdim yoq uygn deilsinis ? neden demedim Chünqü saten amach profları dinlemeq deil sisden bisheler chıqarmaq saoln ama werdiim samana yasıq herbirinisi teq teq dinlediim samana yasıq.. ( üstüne alınan alınsın qimsei awutacaq qadr ii deilm emin oln 24 saat qesintisis envaycheshit ses dinlemeq oqadr qolay deil.. )

ewet Shimdi s0ruorum arqadashlar Benden memnun deilsenis soylein bende bıraqiim s0nuchda sadece bi organisasyon yonetimi madem Ben sisce yapamıorum.. dinliyorum
ama Benim bıraqma gby bi isteim yoq sadece shiqayetinis warsa we dark yapamadııma inanıosa oke osaman sisde sos..

eet arqadashlar saat 04:59 we ben yine bashqa bi yeni arqadashı dinliorum : ) ya taby ama umarm oda sechldqden sonra senin gby olmas p3si..
Bis buna s0rumsusluq diorus.. we dinlememe..

He bu arada Ben yoqqen arqadash ın bana yasdıqları..

www.reqlam.com [p3simist][HFC]:
abi benım yayın saatleri ne zamandı bi yollasana
- www.reqlam.com [p3simist][HFC]Haydi kalk gidelim bu şehirden gün doğarken veya gün batarken....:
ordamısın abi
- www.reqlam.com [p3simist][HFC]Haydi kalk gidelim bu şehirden gün doğarken veya gün batarken....:
alooo
ordamısın abi ?=
[YOKUM]- FısSsSsS OldUm [p3si Agladı Bee!!] www.reqlam.com [p3simist][HFC]:
hani ne konusan var ne bi bok

Sen qendi yayn saatlerini bilmiosan Benmi taqip edicem ???? bunu s0ran biri olarq bu qonuyu achmaya haqqn olduunu sanmıorum..

çingene gibi oldu valla bi yandan darkynin imzası bi yandan snn zımbırtın :) herkes onu bunu bırakıp www.hackhell.com/radyo ya gelsin kısadan bir çatı altında buluşalım :angel: reklam diil bu:ter:
:cool: :cool: :cool:

Bende polemikte adı geçen bir kullanıcı olarak açıklama yapmadan edemicem;

Bence bu polemiği başlatan radyoyu yöneten ve yayındaki dj.e saygısız bi şekilde ortaya mesaj yazan şahsın radyo ile ilgili genel bi problem değilde şahıslarla ilgili şahsi bi problemi vardı herhalde. Saygısızca ve atistçe bi mesaj gördümü dayanamıyorum bende. Bu sebepten dolayı ortalığa atılan hemde benim şahsıma yazılmış hemde diğer ilgili arkadaşlara yazılmış mesajların hepsine gerektiği yerde ve gerektiği şekilde yasladığım mesajlarımı pardon yazdığım mesajlarımı konuyu açan arkadaşın mesajlarımızı silmemiz yönündeki isteğinden sonra silmiştim birkaç mesajımı. Şimdi poemikle alakalı diğer kalan mesajlarımıda sildim..! Ben mesajlarımı sildikten sonra editlenmiş mesajlarımı konu kapandıktan sonra gördüm..! İyikide sonradan görmüşüm..!

Neyse konu şu anda artık bu değil.

Bende bu radyonun hemen hemen en çok dinleyenlerinden biri olduğum için bi nebzede bişiler yazma ihtiyacı hissettim görevi bırakıp bırakmama söz konusu olduğu için.

Bence radyodan sorumlu st_anger'ın bu işi yapabilecek teknik bilgiye sahip olduğunu gördüm. Radyoya bi düzen gelse tabiki daha iyi olacak ama diğer çoğu arkadaşında dediği gibi hem adam seçip, hem yetiştirip, hem öğretip, hem yönlendirmek ilk başlarda sorun olabilir. Bu çok normal. Yukarıdaki okuduklarımdan sonra radyonun aslında diğer insanların, dj adaylarının vs. sorumsuzluklarından dolayı düzene girememiş olduğu düşünmeye başladım. Bunların hepsinin ahenk içinde ilerlemesi için biraz zamana ihtiyaç olduğunu düşünüyorum..!

Sonuç olarak st_anger'ın başladığı işi yarım bırakmaması ve devam etmesi gerektiğini düşünüyorum..! (Tabiki müşterilerede biraz daha iyi davranarak..!)

fatu' Alıntı:
Radyoya bi düzen gelse tabiki daha iyi olacak ama

(Tabiki müşterilerede biraz daha iyi davranarak..!)
radyoda düzen var arkadaşım düzenini bilmeyen insanlar konuşmuş burda

alttaki bölüme çok güldüm ama :cool:

sonuç olarak st anger dostum olduğu için kalmasını istmiorum dıştan bakıldımı bu işi başka kimse yapamaz bukadar profesyonel biçimde takmayan adamlar var onlarında peşinde o mu koşuşturcak herkese yayın saati verildi adam hhala yayın saaatini bilmio bnmdi diyip almaya çalışıo yayını biraz dikkat etse bu konu bile açılmıcaktı!!! uzun lafın kısası kendi sorumsusluğu...herkes sorumluluğunu bilse sorunda kalmaz ztn....
neyse bnmde son msjım olsun bu çok konuştum bu konu altında:ter:
:cool: :cool: :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri