Radyo'Ya Düzen Gelir Mi , Getirilir Mi?
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadslar Hackhell'in radyosu var ne güzel hoş birşey..Ama düzen yok.1 hafta önce seçmeler yapıldı .. Ve gün saat belirlendi..Şimdi bnim bugun 11 de yayyın yapmam lasım ama senın yayın yok diyolar..Neden dedim saat değişti..Tamam birşey demedik ama neden bizden habersiz değişti kafam ona takıldı? Yani oglenden bu yana ugrastım pc ye format attım album indirdim liste hazırladım tekrardan shoutcast kurdum vs.vs.
ama neden bana daha önce haber verilmedi onu anlamadım sonucta msnler var aallaha sukur pm mizde var ?
ha konu biras saçma ama olsun sonucta düzen meselesi .. daha yenı duydum benım saatım değişmiş ... Benım canımı sıkan tek şey neden bana bi şekilde haber verilmedi ... Neyse
Sonucta kaliteli bir iş cıkarcaksak el ele olup , birbirimizle haberleserek ve kişiler arası ayrım yapılmadan olay halledilmeli...Ha birbirimizi kıracagımıza kafamız kırılsın daha iyi...Bir an önce radyoya düzen gelse iyi olur , yoqsa birbirimizi kıracaz...Az sonr konu kapanır veya kapanmas , banlarım veya banlanmam ama sonucta ortak bi sorun..
ßide Dj'Lik için ßir sürü kuraL feLan vardı .. o kuraLLarı koymasını ßiLiyosak düzenide sağlayaLım ..adamın Dj'lik saati değişmi$ haberi yok .. nasiL iş .. kim Var $u an yayında? Sarı çizmeLi mehmet ağa..
Su an bıldıgım kadarı ıle Mavercıq (borghose) ve st anger ılgılenıor..Onlara Pm veya Msn yoluyla ulasıp bu sorunu halletseydın daha mantıqlı olurdu bence..Hem daha cabuq sonuca ulasırdın..
Saygılar
ya anladım senideyani ben açmasam belki düzen biraz daha geç alınır..Belkihem şimdi hızlanır ya neyse işte olay bundan ibaret
yani pesi konuyu nie bukadar uzatıosun şuan karmaşa olur tabii hala çizelge hazırlanmadı ozaman düzene girilcek + hala denemeler devam edio...
ßen ßiraz gezim forumda.. Siz ßi karara ßağLayın ßen ßakarım ßi ara![]()
Pesimist'i 2 defa msn' e cagırıp konusmaya calısdıgımız halde konusmak ıstemedı bızle
Bunun sebebını cok merak edıyorum
Bu radyonun saatlerını ben belırlemıyorum.sadece haftada 2 gun cıkıyorum.
Ama bu konu msn de konusulmak ıstenmedı.
Arkadas buraya acmayı uygun buldu.
ortalığı verveleye vermeye gerek yok arkadaşlar anger bi yayın akışı belirledi herkesden satler alındı ancak herkesin saat alınırken orda olmaması işi zora soktu
çakışan saatler anger tarafından düzenlendi ve şuan yayın yani 23 de jackalda
bı radyo görevini yapın dıye verdık onun bıle ustesınden gelemedınız bravo gercekten... Bu yayın saatlerı eger degısıyorsa bu yayını olan herkese bıldırılmelı pesimist haklı st geldıgınde mantıklı bı acıklama yapıcaktır eger kalkamıyorsa altından solesın devredıcek ılgılenıcek baska bırılerını bulayım...
Ayrıca bu baslıgı amacından saptıran ve tartısma cıkaran herkes devam ettıgı takdırde uye tarıhıne, msj sayısına bakılmaksızın banlanıcak bilginiz olsun...
anlayış gösterdiğiniz için thanx...!
radyoda düzen var arkadaşım düzenini bilmeyen insanlar konuşmuş burdafatu' Alıntı:Radyoya bi düzen gelse tabiki daha iyi olacak ama
(Tabiki müşterilerede biraz daha iyi davranarak..!)