Radyo'Ya Düzen Gelir Mi , Getirilir Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0ğuzhan

New member
Reaction score
0
Arkadslar Hackhell'in radyosu var ne güzel hoş birşey..Ama düzen yok.1 hafta önce seçmeler yapıldı .. Ve gün saat belirlendi..Şimdi bnim bugun 11 de yayyın yapmam lasım ama senın yayın yok diyolar..Neden dedim saat değişti..Tamam birşey demedik ama neden bizden habersiz değişti kafam ona takıldı? Yani oglenden bu yana ugrastım pc ye format attım album indirdim liste hazırladım tekrardan shoutcast kurdum vs.vs.

ama neden bana daha önce haber verilmedi onu anlamadım sonucta msnler var aallaha sukur pm mizde var ?

ha konu biras saçma ama olsun sonucta düzen meselesi .. daha yenı duydum benım saatım değişmiş ... Benım canımı sıkan tek şey neden bana bi şekilde haber verilmedi ... Neyse

Sonucta kaliteli bir iş cıkarcaksak el ele olup , birbirimizle haberleserek ve kişiler arası ayrım yapılmadan olay halledilmeli...Ha birbirimizi kıracagımıza kafamız kırılsın daha iyi...Bir an önce radyoya düzen gelse iyi olur , yoqsa birbirimizi kıracaz...Az sonr konu kapanır veya kapanmas , banlarım veya banlanmam ama sonucta ortak bi sorun..

Düzen gelse iyi olur tabi..!

Ben alıştım gerçi kim varsa dinliyom valla..!

1-walla ben su ana kadar yayınımın saati ile ilgili bi sorun yaşamadım ama elbetteki yayın saatlerinin bir an once belirlenip artık bir düzen içinde gitmesi taraftarıyım
2-Bencede radyomuzun reklamını daha iyi yapmalıyız maksimum dinleyici sayımız 20 dir heralde :( tabi ortalama olarak da 10 :(
3-Radyoyla ilgili degisik fikirler üretip bunları uygulayalım (sinerji yaratalım yani)
4-Hele bunları bi yapakta 4. madde içinde bisiler buluruz :)

ßide Dj'Lik için ßir sürü kuraL feLan vardı .. o kuraLLarı koymasını ßiLiyosak düzenide sağlayaLım ..adamın Dj'lik saati değişmi$ haberi yok .. nasiL iş .. kim Var $u an yayında? Sarı çizmeLi mehmet ağa..

Su an bıldıgım kadarı ıle Mavercıq (borghose) ve st anger ılgılenıor..Onlara Pm veya Msn yoluyla ulasıp bu sorunu halletseydın daha mantıqlı olurdu bence..Hem daha cabuq sonuca ulasırdın..

Saygılar

st_Anger yok msnde varda yoq :D nese ben buraya yazdım daha dikkat ceker .. daha hızlı sonucu burda lırım ...

KaRma' Alıntı:
ßide Dj'Lik için ßir sürü kuraL feLan vardı .. o kuraLLarı koymasını ßiLiyosak düzenide sağlayaLım ..adamın Dj'lik saati değişmi$ haberi yok .. nasiL iş .. kim Var $u an yayında? Sarı çizmeLi mehmet ağa..
Karma sen bilip bilmeden istersen konusma. yayın saatlerıyle ılgılı bır bılgın var mı?
ben varım su anda radyoda.

ya kanki bu konuyu buraya açmasan iimiş vardır bi bildikleri tepkinde haklısın ama foruma yansıcak bi tepki deil bu. . .sen anladın;)

illuminati' Alıntı:
ya kanki bu konuyu buraya açmasan iimiş vardır bi bildikleri tepkinde haklısın ama foruma yansıcak bi tepki deil bu. . .sen anladın;)

ya anladım senide ;) yani ben açmasam belki düzen biraz daha geç alınır..Belkihem şimdi hızlanır :) ya neyse işte olay bundan ibaret :)

kötü ama daha öncede böyle olmuştu. bir ara ben ve react0r sadece yayın yapar hale gelmıstık:)
en guzelı oturun dınleyın ıstek yapın , radyo yok demeyın :)

burda polemik aratcaksanız tmm sizin yorumlarınız eksik kalsın :mad:

KaRma' Alıntı:
:) Dark AngeL'in görevimi:)
Bi konu hakkında bilgisi olmadan o konuda bildiklik yapan kısıye ukala denir.
sen ukalalık yapıyorsun.Başka bişi değil.

bence ortada bi sorun varsa bu kimseye yansıtıllmadan çözülmeli kendi aranızda konusarak foruma yansıması ii bişe diil..!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri