Radyomuzda Tarz a Göre Saat konulabilir mi_?

MAJESTE

Kadim Dost
Reaction score
0
:eek: evet öncelikle merhaba bir önerim var radyomuzdaki arkadaşlarımız gerçekten çok başarılı peki örneğin gecenin ilerleyen saatlerinde şiir saati duygusallık aşk şarkıları ve günün en hareketli hackhell e geldimiz zaman mesela :) hareketli parçalar olsa daha iyi olmaz mı ? bu bir öneri tabi ki yorumlarınıza şimdiden teşk ederim..

Slms kazanova abi ..
Burayidami kesvettin ..ne dieyimki sana .. :) :)

HosgeLDiiin .. :clap: :aba:

Anah Selam Canım evet burdayım artık Sesli Filan Geri Planda Ordaki krallığın sona erme zamanı geldi diye düşünüyorum. Seni burda görmek çok güzel oldu şaşırdım valla:))) daha kimler var acaba:))

selam

aynen valla K@Z@NOV@ sesli geri planda kaldi benide uye yaptirdin ya buraya helal olsun sana :)

bence 7/24 TürkçeRap arada bi kaçtane amy lee avril şebnem ferah çalsın :) radyo benim olsaydı inanın böyle olurdu :)

:)

G_hot' Alıntı:
bence 7/24 TürkçeRap arada bi kaçtane amy lee avril şebnem ferah çalsın :) radyo benim olsaydı inanın böyle olurdu :)

Allahtan radyo senin değil kardeşim bu arada celine h.g

olabılır K@Z@NOV@ eger şiir okuyabılıcek bır bı arkadas bulabılırsek neden olmasın :)

seven eskıden okurdu ne guzel oda boşladı artık şiir programını yeni yüzler arıyoruz :)

Dark Dostum Tam adamına söyledin Valla Harika fikir Sen yeni Yüz iste ben sana şiir kraliçeleri getirim hemen çalışmalara başlıyorum elimde bazı arkadaşlarımızın demoları mevcut onlardan yeni demolar alabiliriz O zaman Arkadaşlarımız pek Yakında şiir saatine hazırlansınlar :) canlı şarkı ve şiir bölümümüz İçin çalışmalara ben şimdidem başlıyorum Teşk ederiz ilgin için

HİÇ sölemiyosunki abi şiir okurmusun okumazmısın:)

zaten eskiden okuyodumda:) bıraktım değer bilinmiyo:)

ama dediğiniz gibi olursa çok iyi olur.........

Maver dostum madem böle bir yeteneğin var ee göster artık demi beraber okuruz Yeni yüzler de yolda zaten :))

bır kez program yaptım oda saolsun TSM arkadasım kendı yayını vermıstı..bır cok arkadasımında bu yayına cıkmamda katksı olmustu..daha sonrakı yayının ıcın saat ayarlanacaktı ama oylece unutuldu gıttı..bende kendı kendımı ıstenmeyen adam olarak ılan ettım..eger boyle bır sey yaparsanız hani hem sıırılı hem slow muzık tarzında bı program yonetımdekı arkadaslara seslenıyorum ben buradayım...

bence de kazanova nın seslideki bilgisini ve tecrubesini duymuştuk faydalanılabilir bence bu düşünce güzel gece saatlerinde ağar ve duygusallık ön planda olursa sevinirm. kazanovayı bu konuda destekliyorum. sizi forumda görmek sevindirici dark ın geçen msj da dediği gibi d açın artık şu sevrislerinizi kullanıma hala bekliyoruz:))

Geri