Radyo Hackhell in Djleri

Solariz

Administration
Reaction score
0
Radyo Hackhell in Djlerini Tanıyalımı Ne Dersiniz Onlar Kim Ne Tarz Muzik Çalarlar Hangi Saatte Nedir Ne Diildir :) Hadi bakalım. yazın görelim

ben pasakli 21 yasima giricem ch diye bi ulkede kaliyorum pop ve popslow agirlikli muzik dinliyorum arabeskten nefret ediyorum:)ehem kem kum baska:)
bide geceleri cogunlukla online oluyorum gunduzleri uyuyorum:)
bitti sanirim :eek:

yayın aldıgım saatler ıcerısınde turk yabancı pop ve rock sarkılarına yer verıyorum ... arada sırada özgün müzikte calıyorum ... arsıvım guncelden cok klasıktır ... zamanın hit parcalarıdır ... isteklere elımden geldıgı kadarı ıle yer werıyorum ıstekte bulunmak ıcın duyurular bolumunde acılmıs konuya yazı yazabılır yada bana pm yoluyla ulasabılırsınız ... hersey sızlere en ıyısını sunmak ıcındır paylasım ve mutlu gunlerın sızlerle olması dılegı ile iyi forumlar ..

Beni bilen biliyor diyecem :) Bende Joker diyeyim Yayın saatleri değişiyor Dj lerimizden birinin aksatması halinde devreye gireyim diyeyim :)

Tarzım Anadolu Yani sadece türkülerimiz Çekilmez biriyim Gece şiir Yayını dinleyen bilir adamı piskopata bağlarım :)

Ahaha bu ne oldu ne yazdım aman neyse işte diğer Dj arkadaşlar yazsın bakim

Türkü aralarına girmeyi Ara sırada kendimden Türküler soylemeyi ve Çok yakında Canlı bir perfomansla Saz Resitali vereceğimi bildirim hadi hadi bu kadar yeter :d

Sevencloves' Alıntı:
Beni bilen biliyor diyecem :) Bende Joker diyeyim Yayın saatleri değişiyor Dj lerimizden birinin aksatması halinde devreye gireyim diyeyim :)

Tarzım Anadolu Yani sadece türkülerimiz Çekilmez biriyim Gece şiir Yayını dinleyen bilir adamı piskopata bağlarım :)

Ahaha bu ne oldu ne yazdım aman neyse işte diğer Dj arkadaşlar yazsın bakim
çoluk çocuk severek dinliyoruz abi :)

ben Majesties Pazartesi ve perşembe günleri 19.00--22.00 arası çalıyorum..
hertürlü türkçe müzik ve yabancı pop çalıyorum...isteklere açığım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım yani :)

Hafta içi ve cumartesi günleri saat 2 ile 5 arası yayındayım
Elimden geldiğince (listemde müsait ettiği sürece) İstek şarkılara yer veriyorum zaten.
Rock,pop ne varsa çalıyoruz
geeel vatandaşş geeel
muhahah

bende çalmaya çalışıyom işte kendimce:D

programa yabancıyla girip sloww la devam ettrip
türkü tarzıyla bitirmeye çalışıyom ama hep aksilikler oldu:D

listeyi hazırlıyom tam saat gelcek pat winamp donuyo hadii bidaha aç listele derken karışıyo:D:D

geçen hafta başladım hackhell radyo'da çalışmaya

yayın saatlerim hafta sonları 22.00-04.00 arasındadır.

Türk Sanat Müziği'nden ve onun ezgilerinden vazgeçemeyenler

Unutulmaz Seslere,Bestelere aşina olup dinleyenlere hitap ediliyor yayın saatlerinde

Ezgilerle birlikte geçmişe yolculuk yapmak isteyenleri her zaman beklerim...

hmmz, yüreğime göre çalıyorum şarkıları, tarz artık hiç farketmiyor, önemli olan şarkıların birşey hissettirebilmesi, tarzlar mühim değil bence....

Bende çalacam ama :eek:
En son 2 ay önce hapisten çıktım :D

Şaka bir yana aslında bende çalmak, sizleri bir
nebze olsun çoşturmak eğlendirmek isterdim ama
ne yazık ki bağlantım müsait değil :(

Bağlanamadım, beni bağlayamadınız neden beni
bağlamadınız yaw :eek:

Son olarakda Ozy sen bu dünyaya beni güldürmeye mi geldin :D

yaw bu radyoyu yayın hayatına geçirene helal olsun interneti aştık bizim şirketteki herkesin winapındaki şarkıları kaldırdım millet burayı dinliyo o yüzden arasıra art arda istek yazacam kusura bakmayın yada kalmayın : ?!

Geri