ßen arkadaşlar radyoda dj olmak istiyorum ßilginize
Dynamic Banned Katılım 1 Kas 2005 Mesajlar 464 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Kayıp Aranyor !!! 14 Ocak 2006 #1 ßen arkadaşlar radyoda dj olmak istiyorum ßilginize
Hell Başarıda bir sanattır. Katılım 26 Eyl 2005 Mesajlar 7,926 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Cehennem'den. 14 Ocak 2006 #2 Bende doktor olm ak istiyorum ama ha diyince olmuyo Bildiğim kadarıyla DJ olmak için güzel bi mp3 arşivin olması lazım ve çalıcağın zaman sitede olman lazım bildiğim kadarıyla neyse daha ii açıklamayı seven abim yapar ii forumlar
Bende doktor olm ak istiyorum ama ha diyince olmuyo Bildiğim kadarıyla DJ olmak için güzel bi mp3 arşivin olması lazım ve çalıcağın zaman sitede olman lazım bildiğim kadarıyla neyse daha ii açıklamayı seven abim yapar ii forumlar
S SevencLoves Altın Üye Katılım 18 Haz 2005 Mesajlar 5,368 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 45 Konum Cehennem 14 Ocak 2006 #3 Dj alımları için bana pm den ulaşın burda gereksiz konu açmayın pm den msn adresinizi yollamanız kafi
Dj alımları için bana pm den ulaşın burda gereksiz konu açmayın pm den msn adresinizi yollamanız kafi