Radyo İstek Hattımız Açıldı !!

sky

New member
Reaction score
0
Yayında Olan Dj Arkadaslarımızdan İsteginizi
irc.hackhell.com #radyo kanalından isteyebilirsiniz.

bende gülben ergen - yanlızlık talep ediyorum : )

уαяαмαζ_в๏у' Alıntı:
bende gülben ergen - yanlızlık talep ediyorum : )

o zaman irc.hackhell.com #radyo kanalına :goz:

http://irc.hackhell.com radyo kanalına girmek için giriş yaptıktan sonra /join #Radyo yazmanız yeterli isteklerinizi dilediginiz gibi iletebilirsiniz..

ya arkadaşlar biliyorum buraya yazmamam lazım ama bende ki bi sorun yüzünden istek yerine giremiorum.sohbet e de giremiorum.sorunu çözemedim.ve buraya yazmak istedim (=

az önce şarkı istemiştim ama şarkıda ses çok kötü gelmişti onu kabul etmiyorum pasaklı (=

DeeRPaRtY e şarkı göndermek istedim.o da seç istediğini dedi.ben sagopa ve kolera nın" ne bilirsin "şarkısını istiyorum lütfen (=

yoksa eğer Demet Akalın ın Seven Kızın Romanı olabilir mi :melek

teşekkürler (=

Evet Arkdasşlar yayın süresi boyunca sahsım adına konusayım..Platformum dahiline çıkmadıgı surece her türlü isteklerinize irc.hackhell.com / radyo kanalı ile veya msn yolu ile yer vermeye calısacagım..
msn adresimi ogrenmek isteyenler pm atabilirler..

N i h i L' Alıntı:
Evet Arkdasşlar yayın süresi boyunca sahsım adına konusayım..Platformum dahiline çıkmadıgı surece her türlü isteklerinize irc.hackhell.com / radyo kanalı ile veya msn yolu ile yer vermeye calısacagım..
msn adresimi ogrenmek isteyenler pm atabilirler..
Pm atmalarına gerek yok profiline yazınca biliyorsunki senin bilgilerinin sol altında gözüküyor ;)..Bu uyarıyı 25 mesaj altı pm atamayan üyeler için yaptım :victory

hani dinLEyen yokki kendi kendimize çalıyoz :p

kahtalı mıçı çalıosundur ondan kimse dinlemiodur

Geri