Radyo İçin Media Streaming'e Geçsek mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DJ MaDBoY

New member
Reaction score
0
Saygıdeğer Yönetici Arkadaşlar,
Radyo İçin Media Streaming'e Geçsek Daha İyi Olur İye Düşünüyorum... Bu Konuda Siz Ne Dersiniz Bilemem Ama; Hem Dinleyici Kapasitesi Artar + Download İle Uğraşmaz Dinleyici Arkadaşlarımız...((Tıklıyosun-Dİnliyosun))
Eğer Ki Geçelim Derseniz Arayüz Benden ;)

şık olur aslında siteye girince kendiliğinden açılsın, isteyen kapatsın, sonra isterse tekrar açsın vs.... :) mutlaka bunuda düşünmüşlerdir bakalım ne olcak :D

teknik olarak daha iyi olacağa benzio ;) neden olmasın ama son karar yönetici arkadaşların! :)

çok güzel lur teknolojik açıdan hemde dert açısından

Arayuzu bi gönderseydin önce bi baksaydı herkez arkadaşım

Önce WinServ2003 Sunucu Gerekli Kurulum İçin....
Eğer Ki Merak Eden Arkadaşlar Varsa;
Hayal Gücü İle Ufak Bi Media Player Düşünün Görüntü Öğesi OLmayan.....
Reklam Olmasın Aşağıdaki Linkten Bakabilirler Arayüze ;)
RadyoHiras ((Malum MANISALIYIZ)) :D

İste Daayiiiiiii İsticeksin Tabi Ki Radyo Orası :D

Mod arkadaşa sor ?? İzin werirse bu konuya anket ekle ?? Olmaz derse Anket bölümüne eklersin ama bu bi öneri anketi ondan snrm buraya açman daha doğru olabilir! Bi sor istersen! Bide FLOOD a dikkatt!

Arkadaşlar Flood Diyosunuz Ama Aradaki Zaman Farkına Bakın Bi De İsterseniz 60 Saniye Değil Orada Fark Dikkatinizi Çekerim Flood Olması İmkansız!....
Mesajımın Birini 03:24 PM;
Diğerini İse 10:15 PM Atmışım Arada 7 Saat Var Flood Değil Bu Şekilde Flood Olmaz!...

madboy sen galiba ilkkez foruma katılıyorsun dur sana kelimlerin anlamlarını soyliyim
Flood:arka arkaya msj yazmak zaman farketmez
Ban:Siteye bidahagiremezsin
Topic:Konu demek
anlamadıgın yerleri sorabilirsin

O Kadarından Haberim Var İlk Defa Bi Foruma Girmiyorum Bu Foruma Daha Yeni Geldim
Flood'u Eksik Yazmışsın!..
"Flood:arka arkaya msj yazmak zaman farketmez" Değil..
Flood: Kısa Zaman Aralıkları İle Arka Arkaya Mesaj Yollamadır... İstersen Araştırabilirsin...

sen gidip forumtr de veya başka buyuk bir forum sitesinde flood yaparsan banlanırsın forumda kelime yanlısı arıyıcaksan nickinide dil kurumu yapsaydın dj madboy yapıcagına bu forumdada arka arkaya msj yazmak veya belli bir süreden sonra msjının arkasına tekrar msj yazmak yasaktır!! bunu yoneticilerde sorabilirsin

madboy önceki mesajını silip yeni mesajında edit şeklinde verebilirsin..

Tamam Bu Kadar Büyütmenin Manası Yok Madem Bu Kadar Sorun Yaratıyor 7 Saat Aralıklı "Flood" Silerim Mesajımı Sorun Değil...
Bu Arada Blacksymbian,
Dostum En İyisi Kişilerle Diyalog Kurman Çok Zayıf Bence Diyalog Kurma Gücünü Geliştirmelisin!... ;)
Kelime Yanlışı Değil Senin Yanlış Bildiğini Düzelttim Ki Başka Yerlerde De Bu Şekilde Hatalar Yaparsan Gülünç Duruma Düşmeyesin :D Ne De Olsa Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir... Bilmemek Ayıp Değil Öğrenmemek Ayıp!..
Ayrıca Nickimin Ne Olucağına Ben Karar Veririm Zararlı Ve Argo Sözcük İçeremediği Sürece Buna Sen Karışamassın Moderator Olman Hiçbirşeyi Değiştirmez Dostum Lütfen Daha Sakin Konuş!...

ben sakinim zaten moderator un da nick değştirmek gigi bir yetkisi yoktur zaten ayrıca ben bu bolumun modu falandeğilim ben sadece seni uyardım her forumda flood yasaktır

Tamam Dostum Ben Kapadım Sen De Devam Etme Artık İstersen OK ?

Ali Sende Konuşma Dostum İstersen Şu Anda Sana 500 Metre Uzaktayım,
Haberin OLsun :mad: :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri