Rab'bin bunu mu emretti?

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
KAHPE DÖLLERI

15717kj.jpg

Fuck Israel and the US Government

Filistin, insani yardım bekliyor >>> SMS Bağış <<<

İsraili BOYKOTA davet ediyoruz

Kahrolsun İsrail !!

b.jpg

1.jpg

Bu vahşet hangi vicdana sığıyor, dünya nasıl bu kadar kör ve sağır olabiliyor. İsrail 3 gündür ölüm yağdırıyor. Filistin acı ve kan ile titriyor...

2.jpg

Bölgeden gelen görüntüler tüyleri ürpertiyor. Sabah saatlerinde havalanan uçaklar bu kez İsrail İçişleri bakanlığını vuruyor.

3.jpg

Dün gece ise hedefte Filistin'in sembolü olan İslam Üniversitesi vardı. Saldırılarda ölenlerin sayısı 300'ü geçti... Bine yakın da yaralı var.

4.jpg

Her yanda ölüm her yanda dehşet ve acı var. Filistin alev alev yanarken dünya bu vahşetin her zamanki gibi suskun izleyicisi konumunda.

5.jpg

İsrail şimdi karadan girmeye hazırlanıyor. Gökyüzünden yağdırdığı ölümü yeterli bulmuyor. Tanklar sınıra yığılmış vaziyette... 6 bin 700 yedek asker ise silah başına çağrıldı.

6.jpg

Dünyanın onlara "dur" demeye yine niyeti yok. Zaten bu kez İsrail'in bahanesi de yok... Bahaneye ihtiyacı da... Gazze artık ölüm kokuyor...

7.jpg

Kimse çıkıp İsrail'e; "Rab'bin sana bunu mu emrediyor" diye soramıyor. İsrail ise Tevrat'taki On Emirden "öldürmeyeceksin"i kutsal Hanuka ve Şabat'ta bile çiğniyor. Hatta alay eder gibi Hanuka bayramını uzatıyor.

8.jpg

Bu operasyonun adına "Dökme Kurşun" demiş İsrail... Gökten döktüğü o kurşunlar ile ölüm saçıyor... Filistin halkı çocuklarını güvenlik bölgelere ulaştırmak için Gazze'den uzaklaşıyor...

9.jpg

Önceki gece Filistin halkının cep telefonlarına bir mesaj düşüyor. Gönderen İsrail... Ölümü haber veriyor o mesaj; "Silah varsa evlerinizi boşaltın, yoksa vurulacaksınız" diyor...

11.jpg

İsrail kendi askerini de vurdu. Hamas'ın 2006 yılında kaçırdığı Gilad Şalit isimli askeri, İsrail hava saldırısında yaralandı.

12.jpg

İsrail'in operasyonu bitirmek için hiç acelesi yok. Ehud Olmert'in sözcüsü "günlerce sürebilir" diyerek bunu ilan ediyor.

suclu :

israil
hamas
abd
yahudi toplumu
kendi icinde bile catisan muslumanlar
israilin stratejik dostlari (!)
sen
ben
tum dunya

cezayi ceken :

masum filistin halki

tüm bunLarın hesabının soruLacağı gün geLecek
bu suçu işLeyenLer öLümsüz oLdukLarını sanıyorLar
er ya da geç çekiLecek cezası yapıLanLarın
kişiLer o kadar duyarsızLaştı ki işimiz Allah'a kaLdı

Fuck Israel and the US Government

Kokuşmuş leşlere dönsün bedenin
Kökün kurutulsun İsrail senin!

Bu merhametsizliğin cezasını Allah'tan çok kötü bir şekilde çekeceklerini umuyorum !!

Aktuğ;3893816' Alıntı:
suclu :

israil
hamas
abd
yahudi toplumu
kendi icinde bile catisan muslumanlar
israilin stratejik dostlari (!)
sen
ben
tum dunya

cezayi ceken :

masum filistin halki
tek kelime ile katiliyorum.Allah yardimcilari olsun:(

Gerçektende LanetLi Kavim OLmayı hakediyorLar...Allah Belalarını versin..

maiL oLarak geLdi banada

kahroLsun israiL :mad: ..

Bunların kökünü kazımak gerekli bence

Bunların kökünü kazımak gerekli bence

İsrail Filistin in kokunu kaziyinca vahset rabbimiz bunu mu emretti oluo, ama sizin Onlarin kokunu kazima gibi gorusunuz neden olmuo, bu ne celiski boyle!! yasama hakki kutsaldir ve israil li si filistin li si farketmez!! ayrica hamas in da 4 israil li yi oldurdugunu unutmayin onlarin ki de vahset o zaman gidin onlarinda kokunu kaziyin!!!

Geri