R10 'nun GeLmesi Beni Rahatsız Etmez!!!

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0

Alex: Ronaldinho'nun gelmesi rahatsız etmez

7297129.jpg

Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang

Fenerbahçe'nin Brezilyalı kaptanı Alex De Souza, Kültür Üniversitesi Ataköy Kampüsü'nde Fenercell imza gününe katıldı.

"BU YIL REZALET BİR SEZON GEÇİRDİK"

Alex, Fenercell hattı alan ya da Fenercell'e numarasını taşıyan Kültür Üniversitesi öğrencilerinin hatlarını imzaladı. Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yıldız oyuncu, "Bu yıl rezalet bir sezon geçirdik" dedi.

Taraftarları çok üzdüklerinin farkında olduklarını belirten Alex, "Hem elimizde olmayan sebepler, hem de sakıtlıklardan dolayı kötü bir sezon geçirdik. Şu an önümüzde iki maçımız kaldı. Bizim görevimiz Konyaspor ve Trabzonspor maçlarını kazanıp sezonu kapatmak. Sonra da çok iyi dinlererek, önümüzdeki sezona iyi girmek. Önümüzdeki sezon çok iyi bir performans gösterip başarılı olmak istiyoruz" diye konuştu.

"RONALDİNHO'NUN GELMESİ BENİ RAHATSIZ ETMEZ"

Ronaldinho'nun transferinin gündemde olması ve Fenerbahçe'ye gelmesi durumunda bu seni rahatsız eder mi? şeklindeki soru üzerine Alex, "Biz Ronaldinho ile çocukluktan beri arkadaşız. Ronaldinho'nun veya başka bir futbolcunun gelmesi beni hiç bir şekilde rahatsız etmez, onlara kucak açar takıma alışması için elimizden ne geliyorsa yaparız" cevabını verdi.

Hoca değişikliği ve bazı futbolcuların gitmesi durumunu nasıl karşıladığı sorusunu ise ise Alex "Buna karar verenler biz değiliz. Bunlar bizi ilgilendirmez. Bizim işimiz futbolumuzu oynamak. Yönetimin alacağı kararlara saygılı olmalıyız" şeklinde yanıtladı.

KAYNAK

Sanki geLdide RahatsızLığını haber yapıyorLar :hhmanD

boş iş ya... Sen elindeki kaynakları yeterli ölçüde kullan ondan sonra dışa dönersin !!

turkcell super lig de ronaldınhonun ölüsü yeter bnce;)

RonaLdinho MiLan'da BiLe Yata Yata Oynuyor. Fener'de Bunu Düşünün Artık Kaç Katına Çıkarır. Gereksiz Bir HamLe. Bizim TakımLara Top Oynayacak AdamLar Lazım. 2 Maçta Artistik GoL Atıpta Sezon Boyu Yatacak AdamLar DeğiL...

arkadaşlar siz hayalmi kuruyorsunuz anlayamadım bide bu habere yorum yapıyosunuz inanamıyorum değil ronaldinho ayakkabısı bile gelmez belki carlos gibi 38 yaşında gelir siz türkiye ligini onların oynadığı liklerle birmi tutuyorsunuz adamın aldığı para 12 milyon euro fenere gelmesi için fenerin yıllık 20 milyon euro vermesi gerekir ozaman belki yani ben inanmıyorum ama belki gelebilir medyanın bu saçmalıklarına inananlara sadece gülüyorum haahaaaaaaaaaaaaa

Geri