>>>>> R@dyo <<<<<

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Reaction score
0
Arkadaşlar.. ßen Ve ßi Arkadaşım ßundan 5 Ay Önce Filan ßi Radyo Kuralım Dedik Kendi Çapımızda.. ßi Radyo Açtık Ve Devam Ettik ßide ßaktıkki Gittikçe ßüyüyoruz.. Ve Şu An 40 Site Üzerinden Yayınımız Vardır.. Hackhell'de Herzaman ßi Radyo Topici Açılıyodu.. Ve Pek Fazla İlgilenen Yoktu.. ßuyrun Size Radyo Tepe Tepe Kullanın =) Radyo Kesinlikle ßana Aittir.. Sabah 8:00-12:00 Arası ßen DjCaviT.. Yayında Oluyorum [Pazar Hariç Hergün].. Umarım ßirazda Olsa İşinize.. Yarar Radyomuzda Rap,Yabancı,Ahmet Kaya Müzikleri Yasaktır..Hep Forum Oyunlarında ßirßirimize Şarkı Gönderme Gibi Oyunlar Oynuyoduk... Şimdi Gerçekten Gönderelim İstek Hattına Tıklayın.. Gönderin Gerçekten Çok Eğlenceli Olacağından Eminim İyi Dinlemeler Bol Eğlenceler..:victory

Şu Anda Online'dır.. İstek Yapabilirsiniz..​

RADYOMUZU DİNLEMEK İSTEDİĞİNİZ PROGRAMIN ÜSTÜNE TIKLAYIN..​

İSTEKLERİNİZ İÇİN RESİME TIKLAYIN​

hiphop muzigi icin dj ararsan burdayim ;)

Radyomuzda.. Rap.. Hip Hop Tarzı Yasaktır..

Ancak Çok Yakında.. Dj Alınacaktır.. Topic Açacağım..O Zaman Başvurabilirsin..

oooho bu olmadi iste. ozaman size iyi yayinlar, bana musaide

Damar dışında istekte bulunmayın dyorlar. Bende Ferdi Tayfur dan Beni Düşün şarkısını istedim bakalım çalacaklar mı? :)

ahmet kayayı yasaklamanız beni mutlu etti musait oldugum zamanlarda dinlicem
kolay gelsin

Damar dışında istekte bulunmayın dyorlar. Bende Ferdi Tayfur dan Beni Düşün şarkısını istedim bakalım çalacaklar mı? :)

3 aylık hamile eşiniz varmı Hayırlı Olsun Çocugunuz =)

Teşekkür ederim kardeş. Darısı olmayanların başına..

linkini yazarsan eklerim siteme

Çaldılar vallaha.. :D Nostalji yaşadım sayenizde. Eskiden radyodan istek çok yapardık. Teşekkürler..

Herkese bol Dinlemeler =)

Şimdi Yayındayım ..

İstek Yapmak İsteyenlere Duyrulur =)

KİİLLLİNG LONELİS ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SABAHTAN BERİ DİNLİYORUM ÇOK SÜPER YAYIN YAPIYORSUNUZ 13:30 Yayınını dinledim Süperler

KİİLLLİNG LONELİS ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SABAHTAN BERİ DİNLİYORUM ÇOK SÜPER YAYIN YAPIYORSUNUZ 13:30 Yayınını dinledim Süperler

Şu Anda Yayındaki ßenim Kardeşim Murat Başaran Parçasını İsteyen Sanırım Sensin.. ßirazdan 2 İstek'ten Sonra Seninkini Yayınlıyorum.. Ancak.. Murat Başaran Ağlama Anne Parçası Yok Gülümse Anne Var.. Oda ßiraz Önce Çaldım..

Canımın İçi Parçasını Armaqan Edicem Umarım ßeqenirsin..

İyi Dinlemeler..

Geri