R.Benitez'in Gözü ReaL'de!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Rafael Benitez, takımının sözleşme yenilememesini eleştirdi ve Real Madrid'e gidebileceği sinyalini verdi.

128724.jpg

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'u çalıştıran İspanyol teknik adam Rafael Benitez, takımının sözleşme yenilememesini eleştirdi ve Real Madrid'e gidebileceği sinyalini verdi.

Liverpool'la sözleşme yenilediği iddiaları üzerine İngiliz The Guardian Gazetesi'ne bir açıklamada bulunan, "Sözleşmesinde bir yılı kalmış olanın aslında hiçbir şeyi kalmamıştır. Benim şu ana için bir buçuk yılım kaldı. Sözleşmesi Haziran'da sonra erecek 10-12 asistanım var. Eğer, çalışanlarımın gelecekleri belli değilse nasıl başarılı olabilirim?" dedi.

Liverpool'dan ayrılıp Real Madrid'in başına geçeceği söylentileri üzerine ise tecrübeli teknik adam, "Şu an buradan ayrılmayı düşünmüyorum. Liverpool'da daha uzun süre kalmak istiyorum, ama tabi ki Real Madrid herkesin kariyeri için gerçek bir fırsat. Kariyerimi Real Madrid'de sonlandırmak gerçekten güzel olur" dedi ve gönlünün İspanyol ekibini çalıştırmaktan yana olduğunu ifade etti.

İHA

Bir takımın teknik direktöre güven vermesi gerekir..Demek ki memnun deiLLerki güvenemiyorLar Benitez'e.. Pek beğendiğim tarzdan bi teknik direktör deqiL ama bence de takımdan ayrıLması büyük ihtimaL gözüküyor $u durumda

Benitez LiverpooLda başarıLı bir dönem gecirdi sayıLabiLir. . .
ŞL kupasını kaLdırdı ama premier Ligde pek başarıLı oLamıyor. . .
Yönetim premier Ligde başarı istiyorsa gönderebiLir. . .

LiverpooL takımı artık Ligde şampiyonLuk istiyor,Bunun içinde gözden çıkaramayacağı teknik direktör yok..

Geri