Rıdvan Dilmen'den Terim ve Kocaman yorumu!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Rıdvan Dilmen, Fatih Terim ve Aykut Kocaman arasındaki gerginliğe deyindi.

İşte Dilmen'in o sözleri;

"Bu konular ne zaman biter biliyormusunuz? Biz bu programlarda bu konuları konuşmadığımız zaman.Maça yaklaştıkça belki gaztecilik yapıyorsunuz işinizi yapıyorsunuz sonuçta ama bence umutsuzluğa düşmeyecek kadar medeni insanlar Fatih ve Aykut hoca. Bazı arkadaşlar var diyor ya Fatih hoca ben onu Aykut hoca için dediğini zannetmiyorum tahmin ediyorum detaylı bilmiyorum. Şöyle diyor benim tanıdığım Aykut diyor ama onu söylemeden 10 saniye önce Aykut hocamı diyor ama tabi oraya kesmişler o bölüm yok. Ondan sonra bizim Aykut der gibi söylüyor bence Aykut'un da bana Aykut denmesinden rahatsız olmuyorum derken genel anlamda eleştirisi Terim'e direkt olarak söylediğini düşünmüyorum. İkisi de bu krizi aşacak nitelikte insanlar

Birisi Fenerbahçe'nin diğeri Galatasaray kulübünün teknik direktörü bence burada medyaya da büyük görev düşüyor bunu biraz taşımamak lazım. Çok samimi söylüyorum birebir görüştüğüm için Fatih hoca ve Aykut hoca birbirlerini gerçekten severler ve sayarlar hiç birgün daha alehlerine bişi söylediklerini görmedim.

Bizim Fatih abimizdir o bizim Aykut hocamızıdır o .Fatih Terim Aykut hocanın antrenörlüğünü de yapmıştır. Türkiye'nin gelmiş geçmiş 1 numaralı teknik direktörü Fatih Terim'den bahsederken bir tanede Fenerbahçe gibi çok öenmli bir kulübün teknik direktörü var. Sonuçta ne Aykut hoca kendini malzeme eder ne de Fatih hoca kendini malzeme eder.

Çok kritik bir maç var önümzüdeki hafta ne ilk maç ne de son maç. Bunları aşabilecek kadar olgunlar zaten yıllardır bu sporun içindenler Fatih hoca biraz daha eski tabi ikiside dolduruşa gelmez" diyerek sözlerini tamamladı.

Milliyet - Rıdvan Dilmen'den Terim ve Kocaman yorumu!

Geri