Rıdvan:''Dünyanın En Zengini Olacağıma Fenerbahçeli Rıdvan Olayım''

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
Rıdvan Dilmen, katıldığı bir programda F.Bahçe'ye olan aşkını anlattı.

Türk futbolunun ve Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcularından 'şeytan' lakaplı Rıdvan Dilmen söylediği sözlerle Fenerbahçelilerin gururunu okşadı. İşte Dilmen'in futbola ve Fenerbahçe'ye olan aşkını kanıtlayan sözler...

Eski Milli Futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, futbolun kendisi için sadece bir meslek olmadığını, aynı zamanda bir hobi de olduğunu söyledi.

ALLAHIM, ÖLMEDEN BİR GÜN ÖNCE TOP OYNAT

Ayağı iyi olduğu zaman her hafta arkadaşları ile birlikte futbol oynadığına değinen Rıdvan Dilmen, futbolun içine nasıl işlediğini şu sözlerle ifade etti:

"Ben bu yaşa geldim hala haftada bir gün top oynuyoruz. Ölünceye kadar futbol oynamak isterim. Allahıma dua ederken hep şunu söylerim, 'Ölmeden bir gün önce bana top oynat'."

DÜNYANIN EN ZENGİN ADAMI OLACAĞIMA...

Dilmen, hayatından memnun olduğunu belirterek, Fenerbahçelilerin gururunu okşayacak şu ifadeyi kullandı:

"Bir şey söyleyeyim. İnsanlar belki yanlış anlayacaklar ama dünyanın en zengin adamı olacağıma Fenerbahçeli Rıdvan olayım."

televizyon gazetesi

işte bu da en güzel örneklerden biri yani oynadığın takımda isminin ebedi anılması mesela Hakan şükür ismi Galatasaray rıdvan fenerbahçe iyi bir örnek teşkil etmiş fakat bazı sonradan kendilerini para için satanlara ise en güzel örneği Rıdvan vermiş helal olsun.

FENEBAHÇELİ olmak ayrıcalıktır en güzel sen ifade etmişin rıdvan unutulmazsın

Eskilerden (benim gördüğüm) ensevidiğim iki futbolcu var. Rıdvan ve Oğuz. Hâla da Rıdvan'ı TV'de görsem dinlerim.

rıdvan dilmen, keşke futbolu erken bırakmasaydın...

helal olsun senin gibi futbolcuya....

keşke onun elinde bişi olsaydı..sevdalısı oldugu yeşil sahaları maalesef talihsizlikler sonucu bırakmak zorunda kaldı..once ayagı kırıldı..4 kez ameliyat oldu...sonra milli macta sakat olmasına ragmen takımı yalnız bırakmamk icin oynadı..omzu bu kez kırıldı..sürekli sakatlıklarla bogusan rıdvan futbola erken veda etmek zorunda kaldı....

helal olsun sana ...

Geri