Rıdvan Beşiktaş'ta

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe`nin de peşinde olduğu Rıdvan`ı renklerine bağladı.

2m2c0vd.jpg

Mustafa Denizli`nin ısrarı üzerine Karşıyaka ile temasa geçen Beşiktaş Yönetimi, 19 yaşındaki sağ bek Rıdvan Şimşek ile anlaştı.

Karşıyaka Altyapısından A takıma yükselen Rıdvan, geçtiğimiz sezon 26 maçta forma giydi ve bu karşılaşmaların 21`inde sahaya ilk 11`de çıkma başarısı gösterdi. U18 VE U19 Milli Takım formalarını da giyen genç oyuncu 10 kez Milli oldu.

Rıdvan Şimşek`in takımıyla 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Bugün Karşıyaka ile sözleşme imzalayan Beşiktaş, Rıdvan ile de birazdan sözleşme imzalayacak.​

İnş büyük bir topcu oLurda zevkLe izLeriz. . .

Yeni Bir Şeytan mı doguyor =)

Duymadım Hiç. Demekki İstikBal Vaatediyo.HayırLı OLsun

genç transfer her zaman iidir.
keşke galatasaray alsaydı.

Tanıdığım bir isim değil.Alındığına göre vardır bişeyler.Beşiktaşıma hayırlı olsun

Durduk durduk bombaları patlattık. Bu sezon avrupa semalarında uçucaz inşallah

karşıyakalı bir arkadaşım rıdvan'ın 2 sene öncesine kadar balici olduğunu daha sonra halısahada karşıyaka scoutları tarafından dek gelmiş çağırmışlar ve çocuğun hayatı kurtulmuş 2 sene gibi bir sürede BEŞİKTAŞ'ta büyük başarı

bende sandımki Büyük Rıdvan sportif direktörlük yada o tarz bişi için geldi :D:D
Kanka VaLLa Bende Aynen ÖyLe Zanettim :durdurun
Poseidonun Dediği Gibiyse İyi Bir Oyuncu
Durduk Durduk 1 Günde 3 Transfer HeLaL VaLLa

Galatasaray'la Fener ne ara peşine düşmüş onu anlayamadım :)

BöyLe Transfere Can Kurban

Karşıyaka`dan Rıdvan Şimşek`i renklerine bağlayan Beşiktaş çok önemli bir transfere imza attı.

Siyah-beyazlılar, 18 yaşındaki Rıdvan için Karşıyaka`ya 400.000 euro bonservis bedeli ödeyecek.

Süper lig takımlarının peşinde koştuğu oyuncuya ise yıllık 250.000 euro garanti para ve maç başı ücret verileceği öğrenildi.

Rıdvan`ın, Beşiktaş defansının yükünü uzun yıllar çekmesi beklenıyor.

Öte yandan Rıdvan`ın Karşıyaka`dan Beşiktaş`a transferi, Karşıyaka camiası ve taraftarlarında üzüntü yarattı. Taraftar sitelerinde ve forumlarında konuyla ilgili birçok yoruma yer verildi.

Haber1903

Geri