Rıdvan'ın MenajerLik yorumu...

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0
"Türkiye hazır değil"

ridvan-dilmen.jpg

Fenerbahçe yönetiminde menajer olarak göreve getirilmesi için görüş belirtilen Rıdvan Dilmen, Fotomaç'a konuştu. Dilmen, Fenerbahçe'nin bir menajeri olduğunu belirterek, "Volkan Ballı bu işi gayet iyi yapıyor. Teknik menajerlik derseniz, bu farklı bir konu" diye konuştu.

Dilmen şöyle devam etti: "Teknik menajerlik en gerçek şekilde İngiltere'de uygulanıyor. Menajerler, teknik direktörün de üstünde. Türk futbolu buna hazır değil. Bu sistem Fener'e de zarar verir. Bana teklif gelsin beklentisi içinde değilim. Zaten bunları konuşmak için erken."

Kaynak: Fotomaç
ya kaynak fotomac büyük ihtimaLLe yaLan ama rıdvan ın adı geçio die actım konuyu
ya şu adamı fb nin başında görim daa bişe isdemiorm ya......

ya kaynak fotomac büyük ihtimaLLe yaLan ama rıdvan ın adı geçio die actım konuyu

hüseyin, yöneticeler ertuğrulu yedikleri gibi rıdvanıda yerler...

ilk önce bizim yöneticilerimizin yerli yabancı hoca arasındaki "işe yaramaz" ön yargılarının yenmeleri gerekir...

rıdvanı bende görmek isterim, aragonrsten iyidir ama bak daha sıcak sıcak ertuğrul sağlamın haline...

hüseyin, yöneticeler ertuğrulu yedikleri gibi rıdvanıda yerler...

ilk önce bizim yöneticilerimizin yerli yabancı hoca arasındaki "işe yaramaz" ön yargılarının yenmeleri gerekir...

rıdvanı bende görmek isterim, aragonrsten iyidir ama bak daha sıcak sıcak ertuğrul sağlamın haline...

hakLısın dai ama oLsun ben 1 yıLLınada oLsa görmeq istiorm fb nin başında bence hocaLığı en coq hakeden o
eğer bir gün şu moruqtan kurtuLursak yerine Ya rıdvanın yada Luce nin geLmesini isterim.......

Bence yorum yapılmadan direk manager olarak getırılmelı futbol bılgısı yeter sadece?

Geri