Rıdvan'ın Kahreden TahLihsizLiği

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Beşiktaş Teknik direktörü Mustafa Denizli`nin son haftalarda şans verdiği ilk 11`in değişmez isimleri arasında yer alan Rıdvan Şimşek Manisaspor karşılaşmasının ilkyarısında üzücü bir sakatlık yaşayarak kenara alındı.

14t668h.jpg

43. Dakikada sağ kanattan gelişen atakta rakibinin sert müdahalesi ile yerde kalan başarılı futbolcunun sol ayak fibula kemiği kırıldı.

Genç oyuncu saha içinde yapılan tedavilerinden sonra hastahaneye kaldırıldı. Rıdvan`ın sedye ile götürülürken gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Genç futbolcunun ilk muayenesi sonucu bu gece (7 Mayıs) ameliyat edilmesine karar verildiği açıklandı.Rıdvan`ın yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı

-Haber1903-

İçim sızLadı içim..HeLe rıdvanı öLe ağLarken görmek !! İnşaLLah en kısa sürede iyiLeşecek kartaL..Senın forman hazır rıdvan bekLiyoruz çabuk iyiLeş..

üzüldüm lan şimdi :(

Geçmiş olsun Rıdvan.
Sedyeyle Önümden geçerken acıyla bağırışlarını duydum Bütün maçı unuttum. En kısa zamanda döner inşallah.

Geçmiş Olsun Rıdvan, Kalbimiz Seninle ....

Geçmiş olsun Yavru KartaL
Maçı ızlemedım eve geldıgımde ögrenınce moral yerle bır oldu.. Dönüşünü beklıyoruz Rıdvan...

Geri