Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rüya Yorumu Yapılır.[Rüyalarınızı anlatmaya ne dersiniz?]
Arkadaşlar rüyalarınızı bana anlatın yorumlayalım..
KURALLARI OKUMADAN RÜYALARINIZI ANLATMAYINIZ.
*Eğer saygı duyulmayacak ise baştan rüyalarınızı yorumlatmayınız. *Paylaşılan rüyalar ve yorumu hakkında dışardan eleştiri-yorum yasaktır. *Konu saptırması yapılmamalıdır. *Çok ÖZEL rüyalar anlatılmamalıdır. Ve yorum beklenmemelidir.
* Rüyalarınızın Hemen Yorumlanmasını Beklemeyeniz.
Öncelikle teşekkür ederim bir sürü rüya tabirine baktım aklımda takıldı çok ilginç bir rüya gördüm
Rüyamda bi dağ başındaydım ve karınca belirdi birden 1 tane ve bana yol sordu parka nasıl gidebilirim diye ne anlama geliyo acaba bakabilir misiniz
bak şimdi anlatıyorum bidaha anlatmam işin şakası tabi rüyaya gecelim
rüyamda bir kız gördüm o kadar güzeldi ki muhteşem ötesi ve evliydik daha 19 yaşımızda felandık sonra bızım evın yakınlarda bır eve gidiyoruz orda annanem,annem,babam,kızın babası bıde kızın bıtane akrabası vardı ama annesı degıldı emınım oturuyolardı ellerını optuk hepsının sonra evlı oldugum kızla cıkıp evımıze gıdıyorduk uyandım.
Ama gerçeği söylemek gerekirse cok guzel bır hisdi rüya olmasına rahmen, büyüleyici bir yanı vardı ve hayranlık belki hayatım boyunca goremıyıcem guzel, hoş,saygılı bir kız gordum.