Rüya Takım Beşiktaş

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Gbjk_helsinki_gol_sevinci1_hilbert_q7_170810.jpg

Tüm dünyanın konuştuğu Beşiktaş, Türkiye`de rakiplerini `imrendirirken`, Fenerbahçelisi de, Galatasaraylısı da Guti ve Quaresma`yı izlemek için İnönü Stadı`na ya da ekran başına koşuyor!..

Daha şimdiden futbolseverlerin diline dolanmış `rüya takım` tabiri Beşiktaş için... Her hattıyla sezonun en hazır takımı görüntüsündeki Siyah-Beyazlılar, Quaresma ile Guti transferiyle dünyanın da dilinde... Bu sezon en merak edilen ve takip edilen Beşiktaş, `futbol tutkunu` bir çok Fenerbahçeli`nin ve Galatasaraylı`nın da ilgi odağı oldu şimdiden... Hatta sızan bilgilere göre; Beşiktaş`ın sattığı 13 bin kombinenin yüzde 5`lik bölümünün diğer takım taraftarları tarafından satın alındığı öne sürülüyor. Bugün Portekiz`den İspanya`ya, İngiltere`den İtalya`ya, Fransa`dan Almanya`ya kadar Avrupalı basın mensuplarının en çok ilgi gösterdiği kulüp de Beşiktaş... Özellikle son dönemde Robinho transferinin bitme aşamasına gelmesi Beşiktaş isminin hızla yayılmasına neden oldu. Otoriteler ise Beşiktaş`ın bu `rüya kadroyla` Avrupa`da kupa kazanabilecek güce eriştiğinin altını çiziyor.

Kartal nerede, onlar orada
BEŞİKTAŞ`ın Brezilyalı yıldızları Nobre ve Bobo`nun eşleri Priscila ve Raquel sıkı bir taraftar topluluğunun liderleri!.. Bu topluluk ise 5 kişiden oluşuyor! Ve hepsi kadın... Diğer 3 `Dişi Kartal` da Brezilyalı... 5 kişilik bu taraftar topluluğu kar-kış, soğuk-sıcak, İnönü-deplasman demeden Beşiktaş`ın her maçına gidiyor...

-Akşam-

2 Transferle Ruya Olunmaz...

Bunu Kiskandigim Icin Solemiyorum.

Lig Henuz Baslamadi Dereyi Gormeden Pacalari Sivamayin Bence.

Cimbomda Gecen Sezon Ilk Yarida Bu Ligi Acik Ara Alir Die Soleniyor :)

Burasi Turkiye Kasap Cok Kimin Sakatlancagi Belli Degil...

Anlamiyorum 2 Guzel Adam Transfer Edildi...Bildigimiz BJK Tum Sorunlari Unuttu...

Sezon Sonu Gorucez Umarim Mutlu Sona Ulasir...Transferlerin Hakkini Alir Takim.

Elemanlar kombine bile almış :)

diğer takımların seyircileri de İnönü'ye gelip Beşiktaş'ımızı izliyor demek!
ne diyelim :)
biz transferlerimizden verim alalım,gollerle bizi sevindirsinler. diğerleri ne yaparlarsa yapsın.

onlar bir neden için daha inönüye geliyorlar.. o da taraftarlık yapmak ve öğrenmek için..

Koyu fenerLi takıLan bi arkadaş adı bende sakLı tanıyan tanır heLsınkı maçına onuda götürmem ıcınde teLefonda bi ağLamadıgı kaLdı..AnLayın artık anLayın.. :)

Niye yalan söyleyeyim.Sivasspor-Galatasaray maçını Tribünden izledikten sonra Quaresmayı izleyebilmek için koşa koşa eve gittim...

Valla ben hiç imrenmiyom hiçde öyle oturmadım TV başına :p

2 transferle rüya takımımı olunur =).

Hele dün geceki maçtan sonra :p :p

Robinho gelince o suratınızdaki ifadeyi görmek istiyorum. Bi takım her maç galip gelecek diye bir kaide yok, bunu siz öğrenememişsiniz, hatta aynı şeyi de kendi takımınızdan bekliyosunuz.

MiLLet İşi Gücü Bırakmış BizimLe Uğraşıyor.
BeLLi AraLıkLarLa Kan KayıpLarı Yaşanacaktır Bu Sizi FazLa Sevindirmesin.
DeLLyoqLan Paok'a Young Boys'a Karma Sende Sivasspor'a Kafa Yor. :)
BakaLım Bugün Ne Yapacaksınız...

Hayatınızda Quaresma Gibi Topçu Görmüşlüğünüzmü Var FeneVbahçeliler Şimdi Robinho'da Geldimi O Surat İfadenizi Çok Merak Ediyorum Nee Çirkefsiniz Yaa Walla Yazık Size Acıyorum Güizanın Eline Bakıyonuz Halen Zuahuau :biggrin: Şimdi Carlosu Aldık Diyeceksiniz Sizz Carlosu Alırsınız Bizde Carlosun Kaptanı Gutiyi Alırız..

Sercan'ıma bak benim be helal sana :D

Dün akşam kaza oldu diyen arkadaşlara sorarım şuanda dünyanın en iyi takımı kabul edilen Barcelona'nın bile olup olmadık mağlubiyetler aldığını görüyoruz..
Eee bırakında bir maç yenilelimde rakip takım taraftarları bizim formumuzu kaybettiğimi düşünsünler onları biraz sevindirelim..;)
Çünkü sezon içinde onları bir kaç maçta çok fazla uzeceğiz

Geri