Rütbe

Liη & Liη

New member
Reaction score
0
Forumda elde edilen rütbe yıldızlarının,
Atılan Postlarla değil de, Alınan Teşekkürlerle orantılı olması daha iyi olmaz mı sizce?
Teşekkürün önemi daha da artar diye düşünüyorum..

Saygılar

ßenim Rütbem ne oLurdu sence ? Ordunda rütbe kalmazdı heraLde =) hem mesaj yazarak foruma katılım sağLamak daha iyi..

Ke$ke Öyle Birşey OLsa

Millet PAylaşım yapar ve Tşk Almaya Çalışır...

KaRma senin için zaten pek deişen bişe olmuo bea her yer paris ne yapmısın oLe :D

Bencede Daha İyi OLurdu :sigara:
Forumda PayLa$ımLa ALakası OLmayan Ancak Etrafa 7/24 Post Atıp Baba Ben OnursaL Üye Oldum Diye HavaLarda Uçan UserLar Var..
KendiLerini Bi Okadarda HaLt SanMaLarı Yokmu :vur
Sonrada GeLip ModeratorLere HorozLanıyorLar. Haksız OldukLarı Halde..

Uzun Lafın Kısası Önerin Bana MantıkLı GeLdi Arkada$ım. DestekLiyorm Ama Burada Kalacak Gibi :sigara:

Bu dedigin yapılırsa eger --> teşekkür butonu kullanımı artacak..
Post kullanımı azalacaktır..
Bir forumun bana göre gündemde olması hit olması sebeplerınden 1 tanesı de ...!
yogun ve guncel postlardır..

Klon üye vakaları artar;gerçi sitenin üye sayısı bakımından ii bi gelişme olur ama sonuçta haksız kazanç elde edilmiş olur ,

-

Teşekkürle olması biraz kötü olurdu bence.. 1 konu yazıp 50 teşekkür (tabi ki daha fazlasıda) alınabildğine göre, bi kaç konuda samanyolu gibi olurduk...

karma. abi sen ne yaptın öle ya harbi şekilsin...

ya birbirini tanıyan tanıyo sonuçta.. rütbeymiş yıldızmış bunun önemi olmadığını düşünüorum...

herkes takıldığı bölüme göre paylaşanıda paylaşmayanıda bilio.. karşımdakinin yıldızının çokolup az olması bişe ifade etmez bana... ne benden üstündür ne benden aşağı...

aslında post/teşekkür de değişik oLurdu :p

bence arkadaşların dediği postlarla daha iyi, tecrübeni de gösteriyor bir yönde

waLLa
1000 mesajı olup 20000 teşekkürü olan üyeye
10000 msj ı oLup 400 teşekkürü olandan daha çok saygı duyarım...

Geri