Rüştü: Sezon sonu yokum

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

Taraftar ile arası hâlâ kötü olan Rüştü Reçber, yaşanan sorunla ilgili yaptığı açıklamada, taraftarın kendisini protesto etmesini normal karşıladığını ancak yaşananlar nedeniyle üzgün olduğunu söyledi. NTV Spor'a konuşan Rüştü, futbolda zaman zaman işlerin istendiği gibi gitmeyebileceğinin altını çizerek, "Sezon başladığından beri camiamızın istediği neticeleri alamadık. Ancak şu an bir toparlama çizgisine geldik. Benim taraftara kırgın olmam gibi bir durum söz konusu değil. Ancak bir üzüntüm var. Çünkü olmayan sebeplerden dolayı bana karşı bir tepki oluşunca, üzülüyorum. Kimseyi suçlamıyorum, futbolun doğasında olan şeyleri kabullenmemiz lazım. Başarı için kenetlenmemiz lazım" ifadelerini kullandı. Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Rüştü, kariyerini yurt dışında noktalayacağına da sözlerine ekledi.

Bugünkü konu sayım 3 oldu ama bu konuyu önemli gördüğüm için açtım...:ter:
Ayrıyetten ben bu ntvspordaki katıldığı programı izlemiştim ve kariyerimi Beşiktaşta tamamlamak istiyorum demişti...HAber ne kadar dogru bilemiyorum...
KaynaK:Sabah - Spor - Rüştü: Sezon sonu yokum

Bu adamın Bjk ye Türkiyeye o kdr katkısı oldu.. Belki son zamanlarda kötü performans göstermiş olabilir.. Ama en azından saygı gösterelim adama biraz...

kimi zaman bende eleştiriyorum bu adamı, kimi zaman beni deli ediyor ama seviyorum yinede Rüştü'yü..

Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi kalecilerden biri oldu..Tecrübelerinden faydalanılması lazım..

zamanında cok iyi şeylerde yaptın Rüştü,diyebilirimki artıların eksilerinden fazla,her insanda olabileceğil gibi seninde iyi zamanların kötü zamanların oldu ama dediğim gibi iyi zamanların fazlaydı..zamanında bırakmayı bilmekte bir erdemdir,onun için Beşiktaş'ımıza ve Türk futboluna verdiğin hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz...

senin devrin çoktan kapandı rüştü.. demirörene söylemek lazım fenerbahçenin elde kalmuş bikaç futbolcusunu daha alsın kalecileri de dahil

Seni Tanımak GüzeLdi Rüştü..

Rüştü tartışmasız Türkiye'nin en iyi kalecisi. Fakat artık kendisinin yavaş yavaş emekliye ayrılmasının vakti geldi. Ondaki tecrübe şuan Türkiye'de hiçbir kalecide yok. Bence yavaş yavaş yerini Hakan'a bırakmalı. Sinan Bolat'mıydı neydi o da okuduğum kadarıyla iyi bir kaleciymiş. Beşiktaşımızla ilgili haberleri çıkıyor. Hayırlısı diyelim.

Geri