Rüştü futbolu bırakıyor

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Türk futbol tarihinin en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilen Rüştü Reçber, vedaya hazırlanıyor!

Beşiktaş Basın Sözcüsü ve Sağlık Kurulu Başkanı Mete Düren'den Lig TV muhabiri Ömer Güvenç'in aldığı bilgilere göre; Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, futbolu bırakmaya hazırlanıyor. Tecrübeli futbolcunun dizindeki sakatlığın geçmediğini belirten Düren, Rüştü'nün futbolu bırakması gerektiğini açıkladı.

Kaynak

Artık saha dışından bildiklerini yavru Kartallara öğretme vakti geldi. onun yetiştireceği çocuklar çok iyi birer profesyonel olacak.

Rüştü diyince ''Rüştü donu düştü aklıma geliyor'' :):):

üzüldüm :S

Rüştü'ye verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederim bi Beşiktaş taraftarı olarak. Ayrıca bende Rüştü'nün Beşiktaş'ta kaleci antrenörü olmasını istiyorum..

Bizim Basın İşte Buda Yalanlaması :):):) :scared::scared::scared::scared:​

Ve söz Rüştü'de...

Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, futbolu bırakacağı yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

FUTBOLU BIRAKMAM SÖZ KONUSU DEĞİL

Rüştü, "Futbolu bırakmam söz konusu değil. Zaten Mete Düren'de kulübün resmi internet sitesinde gereken açıklamayı yaptı" dedi.

Dizinde sakatlık olmadığını ifade eden Rüştü, "Dizimde hiçbir problem ya da kronik sakatlık yok. Benim sağ arka adalemde diz kapağının kemiğe yapışan bölgesinde bir yırtık söz konusuydu. Yaptığımız yoğun tedaviyle sakatlığımın sonuna geldik. Haftasonu ya da en geç önümüzdeki hafta başı takımla çalışmalara başlayacağım" şeklinde konuştu.

Görev verildiği sürece oynamaya hazır olduğunu belirten Rüştü, "Ben kendimi çok iyi hissediyorum. Görev verildiği sürece oynamaya hazırım. Takımıma maksimum katkıyı yapabilecek durumdayım. Taraftarımız bu konuda endişe duymasın" diyerek sözlerini tamamladı.

Mete Düren'den açıklama

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü ve Futbol Komitesi Üyesi Mete Düren, kaleci Rüştü Reçber’in sakatlığı ile ilgili haberler üzerine bir açıklama yaptı.

Mete Düren, siyah-beyazlı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Bugün bazı televizyon kanallarında oyuncumuz ve milli takım oyuncusu Rüştü Reçber’in sakatlığı konusunda futbol kariyerinin risk altında olduğuna dair bazı yorumlar yapılmıştır. Kalecimiz Rüştü’nün tecrübesiyle orantılı olarak yaşı, geçmişte geçirdiği ameliyatlar sebebiyle zaman zaman diz ekleminde ödem ve buna bağlı ağrı olabilmektedir. Sağlık ekibimiz, oyuncumuzu konservatif yöntemlerle en kısa sürede kadroya vermeye gayret etmektedir."

Sakatlarda son durum

Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Bobo’nun kalçasındaki kronik sakatlığı konusunda ülkesindeki doktorlar da fizik tedavi
uygulanmasına karar verdi.
Golcü oyuncunun ülkesindeki kontrollerin ardından kalçasındaki kronik rahatsızlık için fizik tedavi uygulamasına karar verildiği ve bu tedaviyi Türkiye’de veya Brezilya’da yapması konusundaki kararı kulübün yönetim kurulunun karar vereceği öğrenildi.
Beşiktaş’ta yine dizinde kronik rahatsızlığı bulunan kaleci Rüştü’nün ise tedavilerinin sürdüğü, bu hafta salon çalışmalarına başlanacağı, kuvvetlendirmelerin ardından ligin son haftasındaki Gaziantepspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı ifade edildi.
İtalyan savunma oyuncusu Ferrari’nin de koşulara başladığı, hafta içinde temposunun arttırılacağı ve kondisyon eksikliği dışında Eskişehirspor maçında oynamaması için bir nedenin olmadığı bildirildi.
Bu arada, yine sakatlıkları nedeniyle takımdan uzun süre ayrı kalan Ekrem ve Nihat devre arasındaki kamp çalışmalarına yetiştirilmeye çalışılacak.
CSKA Sofya maçında sakatlanan Nobre’nin çarşamba veya perşembe günü son durumuna bakılacağı ve Eskişehirspor maçında oynaması için yoğun çalışmaların sürdüğü açıklandı.

Kaynak

Adam Rüştü :)

şu fanatik ne zaman adam gibi haber yapmasını öğrenecek..?

Vay arkadaş.
bıktım kolpa basından.

Şu basında oLmasa nasıL güLücez ?? :glare:

Geri