Rüştü:En Kötü 1 Puanı İstiyorduk Onu da Aldık

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
images

Tecrübeli file bekçisi “Öyle bir maç oldu ki gitti geldi gitti geldi. Zaman zaman Beşiktaş olarak üstün gözüktük ama ona rağmen Fenerbahçe’ nin bol pozisyonları vardı. Özellikle ilk devrede skoru daha da artırabilirlerdi ama futbolun bir skor oyunu olduğunu bir kez daha gördük. İşte atmış olduğumuz bir penaltıyla bizim istemiş olduğumuz en kötü 1 puanı almış olduk” dedi.

“ CENK’ İ BEŞİKTAŞ’ IN YARINLARI İÇİN ALDIK”

Sezon başı hazırlık kampında sakatlık geçirip sahalardan 1,5 ay uzak kalan ve yaklaşık 4 haftadır takımla birlikte çalışmalarını sürdüren Rüştü, Fenerbahçe’ deyken Volkan Demirel’ e gösterdiği desteğin aynısını genç kaleciler Cenk ve Hakan’ a da verdiğini söyledi. Cenk Gönen için ayrı bir paragraf açan tecrübeli file bekçisi “Bu senede Cenk’ in bize katılması için çok uğraş verdik. Biz Cenk’ i hemen bugün yarın için almadık. Biz Cenk’ i yarınlarımızı düşünerek aldık. Cenk daha çok genç bir kalecimiz ve çok öğreneceği şey var ama ona rağmen şu ana kadar göstermiş olduğu performans üst seviyede. Dolayısıyla biz Cenk’ i 10 yıl çok rahat bir şekilde kullanalım ve tam kıvama gelene kadar da hazırlayalım diye düşündük ama Cenk bizim düşündüklerimizden bir adım önde başladı. Bu güzel sevindirici bir olaydı. Sonuçta Beşiktaş’ ın başarısı için ne gerekiyorsa yapmaya hazır biri olarak oynasamda oynamasamda her zaman için desteğim ve yardımım olacak” dedi.

“GUTI VE QUARESMA TAHMİNİMDEN DAHA ÇOK KATKI YAPTI”

Takımda ki arkadaşlık ortamının üst düzeyde olduğunu söyleyen Reçber, Guti ve Quaresma ikilisinin takıma beklediğinden daha çok katkı yaptığını belirtirken “Guti ile Quaresma farklı bir kültüre, farkı bir topluma, farklı bir ortama geldiler. Beklentilerin biraz daha zaman alacağı düşüncesindeydim ben ama şu ana kadar son derece mükemmel bir grafik çizdiler. Quaresma’ yı 18 yaşından beri tanıyorum. Barcelona’ da beraberdik kendisiyle o zamanlar daha böyle bir çocuktu ama yine şu an ki gibi şen şakrak, şakacı, ortam içerisinde uyum sağlamayı bilen biriydi. Sadece ve sadece değişen bir şey artı olarak daha da olgunlaşmasıydı. Guti’ yi tüm dünya futbolunda ki herkes tanıyor. Karakter olarak almış olduğumuz bu iki oyuncu seçerek almaya kalksan bu kadar düzgün bir şekilde yakalayamazdık. Gelir gelmez kendilerini bu kadar sevdirebilecek bir yapıda olmaları bir artı avantaj oldu. Zaman zaman şakalarımız olur. Guti’ nin nasıl bir Real Madrid’ li olduğunu tüm dünya biliyor. Benim de takımım Barcelona’ dır. Barcelona’ nın geçen hafta kaybettiği maçtan sonra ki diyaloğumuz veya ondan önce Real Madrid’ in ilk maçı deplasmanda berabere kaldıktan sonra ki diyaloğumuz filan şakalarımız birbirimize takılmalarımız hep oluyor. “ diyerek sözlerini tamamladı.

HABER1903​

Geri