# Rüştü : CanqeLe SürekLi Küfür Etti..# [ Çirkef CanqeLe..]

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Sakin bir kişiliğe sahip olan Rüştü Reçber, Kayserispor maçındaki agresif görüntüsünün altında Cangele´nin tavırlarının yattığını söyledi.

28bvau0.jpg

Sarı kart gören tecrübeli eldiven, “Cangele sürekli küfür etti. Toraman’a da sözlü ve fiziki tacizde bulundu. Kendi takım arkadaşları bile onu uyardı. Ben de hakeme gidip, durumu açıklamak istedim, ancak kart gördüm. Asla saygısızlık yapmadım. Cangele bunları yapacağına çıkıp topunu oynasın. Meslektaşlarına küfür edeceğine saygılı olsun” diyerek uyarılarda bulundu..

Kaynak = Sporx.com

[ ßu CanqeLe Hep ßöLe..ßaktı Sahada EziLiyorLar Hemen ÇirkefLik Yapıyor..Runyeyede Aynısını Yapmıştı..]

BU cangele de hep böyle -kim ki-

Cangele ezilmez , ezer
bunu Sakaryaspor dayken fener bjk maclarında gördük
haftasonu da ezdi fakat penaltı verilmedi
yatırır kaldırır hiç anlamaz valla dikkat etsinler ona.

mutant kardeş evet belli sen mutasyona uğramışsın.. ne kadar süper bi futbolcu da olsa karaktersiz oyuncular asla ezemez.. kaldı ki büyük beşiktaş takımını hiç ezemez..

beşiktaş lı oldugun için normal böyle söylemen
senin karekterinin de o elestirdigin cangeleden farklı olmadıgını da gördüm bu arada
ben kişisel bi acıklama yapmadım sende yapma

Cangele ezilmez , ezer

Iced Earth ÖnceLikLe Mutasyon Espırın Icın TşkLer İyi GuLdum xD

Sonrasına GeLdiqimizde CanqeLe Kım Dostum Kım SöLesene Mutant ?? Ne Yapmış Turkıyede ÇifkerLikten Başka..Ya Tükürür Ya Kufur Eder Yada Parmak Atar...ßu Adamın İşi FutboL oLamaz...Sırf GıcıkLık oLsun Dıye Savunma Şu Adamı...##

cangele bence tr nin en iyi yabancılarından sen begenmeyebilirsin
taraflı baktıgınız cok belli bjk taraftarı yönetimi kadar olaya profesyonel baksaydı
leeds de danny mills e tokat atan genclerbirligi oyuncusu thomas a kafa atan ve
ismail güldüren e tüküren bir topcuyu
ikinci kez bjk ye geldiginde havalimanın da krallar gibi karsılamazdı.
kaldı ki 2. kez takımdan
yollanma nedenini benden iyi bilirsiniz.

Cangele ıle Nouma Kıyaslaması yanlıs... Nouma nın yarısı olamaz o
Cangele Iyı futbolcu olmaktan zıyade İNSAN olmayı öğrensın....

İnsan olmayanlara Nasıl Futbolcu Lısansı verırler anlamıs degılım....

mutant dostum cangele gibi karakterim mi var yani benim şimdi ? gelip parmak mı atalım o zaman sana ? biz burda beşiktaşlı olmayıp doğru ve güzel şekilde eleştirenlere ev haklı olanların yanında da olduk, teşekkür de ettik. kişisel açıklama yapmadım diyorsun da kendinden çok şeyler katarak yorumda bulunmuşsun.. herneyse olayı şahsiyete dönüştürmeye gerek yok ( gerçi karakterimizi yerlere vurdun canın sağolsun) , fakat hatırlatırım ki ; her ne kadar bizim hoşumuza gitmese de karşıt fikirlere saygımız olsa da burası beşiktaş bölümü, gerektiği yerlerde takımımızı haksızken haklı duruma da getirmesini biliriz..

..єЯDєM..;4203376' Alıntı:
Cangele ıle Nouma Kıyaslaması yanlıs... Nouma nın yarısı olamaz o
Cangele Iyı futbolcu olmaktan zıyade İNSAN olmayı öğrensın....

İnsan olmayanlara Nasıl Futbolcu Lısansı verırler anlamıs degılım....

Kıyaslama sana göre yanlıs olabilir.iyi oyuncu veya kötü oyuncu herkese göre değişir ben onu tartışmıyorum.sizin karaktersiz diye sucladıgınız Cangelenin yaptıklarını geçmişte Nouma yapmadı mı ? he yapmadı diyecek kadar dürüstsen sana lafım yok.

mutant dostum cangele gibi karakterim mi var yani benim şimdi ? gelip parmak mı atalım o zaman sana ? biz burda beşiktaşlı olmayıp doğru ve güzel şekilde eleştirenlere ev haklı olanların yanında da olduk, teşekkür de ettik. kişisel açıklama yapmadım diyorsun da kendinden çok şeyler katarak yorumda bulunmuşsun.. herneyse olayı şahsiyete dönüştürmeye gerek yok ( gerçi karakterimizi yerlere vurdun canın sağolsun) , fakat hatırlatırım ki ; her ne kadar bizim hoşumuza gitmese de karşıt fikirlere saygımız olsa da burası beşiktaş bölümü, gerektiği yerlerde takımımızı haksızken haklı duruma da getirmesini biliriz..

ben kişisel acıklama yapmadım derken senin sahsına yönelik bişe demedim diyorum.avatarla nikle vs ile dalga gecicek kadar çocuk değilim demek istedim.

sen hala parmak mı atalım sana diye ilkokul kafasıyla düşün.kendini istedigin yere koy.
ben sana cangele benzetmesi yaparken şunu kastettim
bitopcuyu karaktersiz ilan edebilirsin umrumda deil ama benm nikimle bilmem neyimle dalga gecerek zaten kendi karakterini de ortaya koydugunu ima ettim.algılamada bi sorun yasadıysan ister cangele ol ister nouma

CangeLe TsLnin sayıLı futboLcuLarından. . .
Küfür Etti Dediyse Doğrudur. . .
Ayıp Etmi$. . .

İsmini iLk Defa Bugün Duydum.
Tanımıyorum Yorum Yapamayacağım.

Cangele ezilmez , ezer

beşiktaş lı oldugun için normal böyle söylemen
senin karekterinin de o elestirdigin cangeleden farklı olmadıgını da gördüm bu arada
ben kişisel bi acıklama yapmadım sende yapma

cangele bence tr nin en iyi yabancılarından sen begenmeyebilirsin
taraflı baktıgınız cok belli bjk taraftarı yönetimi kadar olaya profesyonel baksaydı
leeds de danny mills e tokat atan genclerbirligi oyuncusu thomas a kafa atan ve
ismail güldüren e tüküren bir topcuyu
ikinci kez bjk ye geldiginde havalimanın da krallar gibi karsılamazdı.
kaldı ki 2. kez takımdan
yollanma nedenini benden iyi bilirsiniz.

Kıyaslama sana göre yanlıs olabilir.iyi oyuncu veya kötü oyuncu herkese göre değişir ben onu tartışmıyorum.sizin karaktersiz diye sucladıgınız Cangelenin yaptıklarını geçmişte Nouma yapmadı mı ? he yapmadı diyecek kadar dürüstsen sana lafım yok.

ben kişisel acıklama yapmadım derken senin sahsına yönelik bişe demedim diyorum.avatarla nikle vs ile dalga gecicek kadar çocuk değilim demek istedim.

sen hala parmak mı atalım sana diye ilkokul kafasıyla düşün.kendini istedigin yere koy.
ben sana cangele benzetmesi yaparken şunu kastettim
bitopcuyu karaktersiz ilan edebilirsin umrumda deil ama benm nikimle bilmem neyimle dalga gecerek zaten kendi karakterini de ortaya koydugunu ima ettim.algılamada bi sorun yasadıysan ister cangele ol ister nouma

şaka gibisin valla billa!!!cangelemidir cengele midir cingenemidir nedir :D:D:D:D:D

Arkadas CanqeLe iLe Aşk Yaşıyor Sanırım Ondan ßu DenLi Koruyor :hhmanD

Arkadaş "Kan"gele ile nouma kıyaslamsı yapmış bir de ben yapayım

Nouma: Tükürüyorsa haksızlığa uğradığından
"Kan"gele: Tükürüyorsa çirkeflikten

Nouma: elini şortuna sokuyosa fener sevdasından

"Kan"gele: Terbiyesizliğinden.

Kangelenin avukatımıdır nedir :D bizi yerden yere vurdu bi de üstüne şahsi konuşmuyorum dedi. herneyse renktaşlarım süper cevaplar vermişler sağolsunlar

şu renktaş kelimesini kullanmayalım arkadaşlar ezikler gibi biz tüm BEŞİKTAŞLILAR KARDEŞİZ!!!

şu renktaş kelimesini kullanmayalım arkadaşlar ezikler gibi biz tüm BEŞİKTAŞLILAR KARDEŞİZ!!!

Kardeşim GuzeL Dıyon Hoş Dıyonda..ßizde Zaten Renktaş Demek Kardeş AnLamına Eş Deqer..ßiLiyorsun Sende ßiz Diqer KoLpaLardan DeqıLız.. =)

biliyorum dostum ama yumuşak g ler kullanıo ezikler kullanıo gerek yok yani kardeşim diyoruz kardeşten güsel ne olabilir ;) geçen forzadada yaptım muhabbeti saolsun abilerde destek verdi yani boşverin biz kardeşiz ;) renktaş demeyede lüzum yok çünkü biz bu 3hece harfi her yere haykıryoruz

! BEŞİKTAŞ !

Geri