Rüştü 3 Hafta Yok!

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Rüştü Reçber, kulak zarından ameliyat olması nedeniyle 3 hafta forma giyemeyecek..

rustu_idman07.jpg

Avrupa Şampiyonlar Liginde yarın İngiltere'nin Manchester United takımıyla karşılaşacak Beşiktaş'ta Rüştü şoku yaşanıyor.

İngiliz ekibiyle yapacağı karşılaşmanın son hazırlığını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamlayan siyah-beyazlılarda, çalışmada sağ kulağına top gelen Rüştü, küçük bir operasyon geçirdi.

Antrenmanın hemen ardından hastaneye giden Rüştü'ye müdahalede bulunulurken, tecrübeli kalecinin maçta oynayıp oynamayacağına ilişkin durumunun yarın belli olacağı öğrenildi.

Rüştü, operasyon sonrası tesislerde kampta olan takıma yeniden katıldı.

Rüştü 3 hafta yok

ka4qax.jpg

Kulağından operasyon geçiren Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi 3 hafta sahalardan uzak kalacak

İSTANBUL - Şampiyonlar Ligi'de Manchester United ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta, son antrenmanda sağ kulak zarında zedelenme olan Rüştü Reçber, 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Manchester United ile oynanacak maçta forma giyemeyecek olan Rüştü'nin, ligdeki Kayserispor ve Ankaraspor karşılaşmalarında da oynaması zor görünüyor.
kaynak

kardeş sn farkıyla sen açmışsın konuyu benim açtığımı silermisiniz

aynı dakikada açmışsınz.. konuLarınızı birLeştirdim.. :goz:

son gs maçından sonra buna üzüLecek biri oLacağını düşünmüorm..

~SiLenT ScЯeaM~;4640509' Alıntı:
Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Rüştü Reçber, kulak zarından ameliyat olması nedeniyle 3 hafta forma giyemeyecek..

rustu_idman07.jpg

Avrupa Şampiyonlar Liginde yarın İngiltere'nin Manchester United takımıyla karşılaşacak Beşiktaş'ta Rüştü şoku yaşanıyor.

İngiliz ekibiyle yapacağı karşılaşmanın son hazırlığını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamlayan siyah-beyazlılarda, çalışmada sağ kulağına top gelen Rüştü, küçük bir operasyon geçirdi.

Antrenmanın hemen ardından hastaneye giden Rüştü'ye müdahalede bulunulurken, tecrübeli kalecinin maçta oynayıp oynamayacağına ilişkin durumunun yarın belli olacağı öğrenildi.

Rüştü, operasyon sonrası tesislerde kampta olan takıma yeniden katıldı.

gayet güzel bi olay keşke kökten yok olsada aslında hiç fena olmaz bi beşiktaşlı olarak üzüldüm dersem yalan olur

Rüştü Hakan ikiside güven vermiyor!

Manu maçı için Hakan Arıkan çok tehLikeLi!

UnutmayaLım ki bjk istenmeyen skorLarı geneLde hakan Arıkan iLe aLdı. . .

Örn : MetaList ve LiverpooL maçLarı!

İnş bu maç ters teper de kaLesini goLe kapatır!
Rooney şerefsizi çıLdırır. . .

yalan haber bunlar :D:D Denizli İstememiş Rüştüyü İşte :D:D

rüştü reflekslerinde olusan zafiyetten dolayı ömür boyu sahalara veda etti:)

rüştünün deneyimine bakarak açıkçası üzüldüm

hakan arıkan kaleci bile deil ne güven vermesi

tüm farkları hakan yedi nedense

Rüştü'nün Bu Durumu Son Derece Kötü OLdu Bizim İçin.
Hakan'ın Defterini Biraz KarıştıraLım Başarıdan Çok BeceriksizLiğine RastLarız.
Geçen Sefer Yaşadığımız Şokun Benzerini Yine Yaşamak İstemem.
Hakan'a Gram Güvenmiyorum... Korcan'ı Tercih Ederim!

Geri