Quaresma'ya veto!

herroli

Türkoğlu Türk
Reaction score
0
Yürüyelim Ural'a Altay'a doğru,Tuna'dan Hazar'a do
Portekizli yıldız Quaresma’yı transfer gündemine alan yönetimimiz, Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin vetosuyla karşılaştı.​

mhyn7n.jpg

Camia ve taraftarlarımızın baskısıyla Inter'de forma giyen Portekizli yıldız Quaresma'yı transfer gündemine alan yönetimimiz, Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin vetosuyla karşılaştı.

Denizli'nin, Başkan Yıldırım Demirören'le yaptığı görüşmede, “Quaresma'yı istemiyorum. Bu oyuncu yıllardır kanatta oynuyor. Böyle bir futbolcuyu orta sahanın ortasında oynatmak takım için büyük risk getirir. Bana gerçek bir 10 numara lazım” dediği öğrenildi.

Taraftarların bir yıldız oyuncu transferi yapılması yönündeki isteğini anlayışla karşıladığını da kaydeden Denizli'nin, “Oyunu yönlendirebilecek kalitede bir 10 numara bizim çok işimize yarar” ifadelerini kullandığı belirtildi. Başkan Demirören ve yöneticilerin, Quaresma'ya karşı çıkan Mustafa Denizli'nin 10 numara isteğine olumlu yanıt vererek çalışmaları hızlandırdıkları vurgulandı.

Başkan Yıldırım Demirören'in, yabancı oyuncu transferinde kesinlikle Mustafa Denizli'nin raporlarına göre hareket edeceğini yakın çevresine söylediği bildirildi.

Yönetimin 10 numara transferi gerçekleştirmek için ilk etapta ameliyat olan Delgado'nun sözleşmesini dondurmayı veya iyi bir fiyata Bobo'yu satarak yabancı kontenjanında yer açmayı planladıkları ifade edildi.

Vay anasını beeaaa ! :slap:slap:slap

ben inanmıyorum başkanla aralarında böyle bir konuşma geçtiğine.

SaLLamasyon Haber Yaw.. Ricardo Veto EdıLcek Adam Mı.. Töbe Töbe...

Geri