Quaresma'dan sonra Guti şoku !!!

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Quarema'nın sakatlığı ile zor günler geçiren Beşiktaş'a bir kötü haber de İspanyol yıldızı Guti'den geldi.

guti3_MGG38.jpg

Beşiktaş'ın İspanyol futbolcusu Guti Hernandez 2 hafta sahalardan uzak kalacak. Siyah beyazlı takımın Süper Lig'in 7. haftasında 3 Ekim günü Trabzonspor ile oynadığı maçta sol arka adalesinden sakatlanan İspanyol futbolcu, mücadelenin ikinci yarısında oyundan çıkmıştı. İspanyol oyuncunun bugün çekilen MR'ı sonrası sol arka adalesinde darbeye bağlı ödem olduğu açıklandı.

Beşiktaş Kulüp Doktoru Devrim Urgun konu ile ilgili yaptığı açıklamada Guti'nin tedavisinin iki hafta süreceğini söyledi. Urgun, tecrübeli futbolcunun ligin 8. haftasında oynanancak Manisaspor maçında forma giymesinin de zor olduğunu belirtti.

NTVSPOR

Dikkat Kasap var!

Q7 ile Guti' yi sigortalatmamız lazım.

Bi de kurşun dökelim.

ts-bjk maçını izledim sonra bide ispanyada ki maçı izledim.

bizimkiler hakkaten kasap,futbol ile alakası yok.

ispanya da adam ayağına bi dokundu hemen sarı kart.

egemen gibi sığırları dizginleyebilmek için burdada bu şart.

evet kasap cok emin olunki altyapıdaki bi çok yetenekli futbolcu bu yüzden a takıma cıkamıyor buna garanti verebilirim gözümle gördüm...

Guti'nin takın arkadaşlarına“Topla oynamak neredeyse imkansız. Hemen ya tekme atılıyor, ya da formadan çekiliyor. Hakemler de buna seyirci kalıyor” diyerek dert yandığı öğrenildi. fanatik teki bi haberden alıntı. şimdi desem ki Türk futbolunun yada futbolcusunun kıskançlığını çekememezliğini hatta saygısızlığını ortaya koyan bi olay bu. bilmem yanlış olurmu. yada şöyle desem egemen gibi bi öküz yüzünden gutinin futbol oyanama bizimde onu izleme hakkımız gitti abartmış mı olurum acaba.
neyse vurdiler kırdiler parzaladiler bu maçi kazandiler. trabzon delikanlısınada bu yakışır dimi. onlara her yer trabzon. unutmadan varsa şekliniz inönüyede bekleriz diyim ben.

Bu arada Trabzonspor’un kaptanı Yattara da Guti’ye büyük saygı duyduğunu dile getirip, “Ona karşı oynamak heyecan vericiydi” ifadesini kullandı. yinede bi şeyler var demekki

Sağolsun Türk Futbolu kasap mantığına tam gaz devam ediyor.

Sonunda da kaybedilen puanlar BAŞARISIZLIK olarak lanse ediliyor ...

Uzağa bakan burnunun dibini göremez burda da ortaya çıkıyor ... Tartışma amaçlı söylemiyorum ama ibrahim toraman'ın kendisini yere atması sizce milli takım oyuncusuna yakışan hareket mi ? Beşiktaş camiasına yakışan hareket mi ? Bunun cevabını beşiktaş niye vermiyor veya Trabzonlular bu konu hakkında niye birşey demiyor ? tamam sakatLandı kabul ediyoruz ama Toraman sayesinde de bizim Teofilo ceza aLdı ...

Uzağa bakan burnunun dibini göremez burda da ortaya çıkıyor ... Tartışma amaçlı söylemiyorum ama ibrahim toraman'ın kendisini yere atması sizce milli takım oyuncusuna yakışan hareket mi ? Beşiktaş camiasına yakışan hareket mi ? Bunun cevabını beşiktaş niye vermiyor veya Trabzonlular bu konu hakkında niye birşey demiyor ? tamam sakatLandı kabul ediyoruz ama Toraman sayesinde de bizim Teofilo ceza aLdı ...

Teofilo yumruk atarken Trabzonspor' a ne kadar yakıştıysa o hareket de Beşiktaş' a da yakışır merak etme kardeşim. Trabzon neden konuşmuyo bu cümle açıklıyo işte. Toraman durduk yere atmadı kendini. abarttı belki yere yığılacak bi yumruk değildi ama hakem o yumruğu ancak tv de maçın özetini izlediğinde görürdü. Üstelik anlamadığım başka mesele de şu, maç 0-0 berabere devam ederken hiç bir trabzonlu sakatlanmıyodu, ne zaman gol atıldı teker teker sakatlandı futbolcular ve hepsi bir sonraki maçta forma giyebilecek ama ne hikmetse maça devam eden Guti 2 hafta yok sakatlıktan ötürü. Bunu da bi düşün kardeşim

Teofilo yumruk atarken Trabzonspor' a ne kadar yakıştıysa o hareket de Beşiktaş' a da yakışır merak etme kardeşim. Trabzon neden konuşmuyo bu cümle açıklıyo işte. Toraman durduk yere atmadı kendini. abarttı belki yere yığılacak bi yumruk değildi ama hakem o yumruğu ancak tv de maçın özetini izlediğinde görürdü. Üstelik anlamadığım başka mesele de şu, maç 0-0 berabere devam ederken hiç bir trabzonlu sakatlanmıyodu, ne zaman gol atıldı teker teker sakatlandı futbolcular ve hepsi bir sonraki maçta forma giyebilecek ama ne hikmetse maça devam eden Guti 2 hafta yok sakatlıktan ötürü. Bunu da bi düşün kardeşim

abi şunu demek istiyorum ... Eğer videoları izlediysen toraman hakeme bakıyor sonra atıyor kendini yere .. ben yumruğa zaten bişi demiyorum bana göre de sarı kartlıktı ve atılması gerekiyordu ... ona birşey demiyorum zaten toraman gibi bir milli takım oyuncusu bu hareketi yapmasını ben yakıştıramadım egemen'e gelince egemen sadece beşiktaş maçı için böyle değil her zaman böyle fakat guti burasını ispanya sanıyor :) burada böyle oynanıyordu böyle oynanır bundan sonra da üstelik şunu diyim beşiktaş önde olsa eminim ki beşiktaşlılarda kendini yere atardı çünkü derbi maçı bu tempo düşüren yener Trabzon düşürdü yendi .. daha konuya yorum atmayacağım. Öyle ya da böyle yendik Guti'ye üzüldüm çeşke sakatlanmasaydı ama sakatlandı ... Geçmiş oLsun Guti diyeyim

40755_151997098169156_143288092373390_237482_2206289_n.jpg

Türk FutboLu Bu OdunLar ve Bu OdunLara Göz Yuman HakemLer Yüzünden YerLerde.
Şu Hareketi Sadece Yetenekten, Beceriden Yoksun OLan,0 Rakip Takımın YıLdızLarını Çekemeyen KaLasLar Yapar.
Ne DiyeLim Keser Döner Sap Döner Gün GeLir Hesap Döner.

eline sağlık Silent..paylaştığın fotoğraf herşeyi açıklıyor zaten..

bunun üzerine tek laf bile etmem ben..

40755_151997098169156_143288092373390_237482_2206289_n.jpg

Bu adam kendıne futbolcu demesın gelsın bızım mahallede KASAP ta calıssın bence... Bu ve bunun gıbı bırcok pozısyonu var...

kasaplıktan iyi para kazanır belki,bu şekilde futbolcu olacaksa gitsin at eti eşek eti satsın kasap olsun ve bunu görüp de görmezden gelen ya da tepki göstermeyen hakem ve de hakemler cehenneme direk falan olsunlar.
Quaresma'dan sonra Guti de sakatlandı,harbiden üzülüyorum. sahada adamları durdurmak için paso faule yatoyorlar,başka türlü durduramıyorlar çünkü. sonra tekmeler felan ( yumrukları da gördük maçta) maç bitiminde de derler ki Quaresma'ya,Guti'ye karşı oynamak güzeldi vs vs.. pardon siz bu adamlara karşı oyun mu oynadınız ? orası futbol sahası,bel aşağısından vurulmasına müsade edilen boks ringi değil...

Geri