'Quaresma'dan rahatsız oldum'

nomad03

New member
Reaction score
0
Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve başkan adayı Fikret Orman, “İyi transfer yaparak şampiyon olunmaz” diyerek dikkatleri üzerinde topladı.

quaresma-24078_501.jpg

Radyospor’a konuşan Orman, “Quaresma, Guti ya da transfer edilecek bir başka oyuncuyla bir anda Beşiktaş, şampiyon oldu demek mümkün değil. Quaresma’nın Vikingur maçında yaptığı hareketlerden hoşlanmadım. Quaresma gibi oyuncular Beşiktaş’ta çok olmuştur. Quaresma, Beşiktaş’ta başarılı diyebileceksek; bu sezon en az 3-4 maçı tek başına alması gerekir” dedi.

Açıkcası bende şüpheli yaklaşıyordum q7'ye bir sol açık için çok pahallı bir oyuncu(gerçi eski fiyatına bakarsan bedava ) ama medyada yazılan haberlere göre bakarsan oyuncu yazılanın aksine kaprisli bir oyuncu değilmiş guti transferide gerçekleşirse daha faydalanılabilir bu oyuncudan birde delgado q7 ayarı değil mutlaka tamsaha bir oyuncu gerekir beşiktaşa

Çürük elmalar konuşmaya başlamış.
Zamanında bu adamlar ne transfer ettiler ki simdi konusuyolar.

tipik muhalefet yapısına dayalı , sallamaya yatkın ama mantıga yatkın olmayan söylemler bunlar..

Çamur at izi kalsın mantığı

Bir Galatasaray'lı olarak Q7 nin çok faydalı olacağını düşünüyorum

Hatta biraz daha iddalı söylersem dumanını attırır bir çok maçın

Etkisiz eski yöneticiler şimdi muhalefetler..

Uzanamadığı ciğere mındar diyenler işte. Kendisi başkan olaydı nasıl bi transfer yapacaktı ? Boş laflar bunlar.

Adam oLsaydınızda kendınız yönetıcıyken getirseydınız keşke böLe etkısız eLemanLarı..Inanın tek keLime etmezdık..KaaLe aLmayın şu fredoyu.. :)

Geri