"Quaresma oley"

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
Beşiktaşlı taraftarlar, Quaresma'nın transfer edilmesini istedi.

haber_ic_159001.jpg

2008-2009 sezonunu Fortis Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Lig şampiyonluğuyla tamamlayan Beşiktaş'ta kutlamalar devam ediyor.

Siyah-beyazlı camia, taraftar grubu Çarşı'nın, Turkcell Kuruçeşme Arena'da düzenlediği kutlama gecesinde bir araya geldi. Geceye Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Mustafa Denizli ve futbolcular, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ile siyah-beyazlı camiadan çok sayıda davetli katıldı.

Kutlamaya katılan yaklaşık 3 bin siyah-beyazlı taraftar, yaptıkları tezahürat ve söyledikleri marşlarla coştu. Konserlerle renklenen gecede, havai fişek gösterisi de yapıldı.

Bu arada, taraftarlar, geçen yıl hayatını kaybeden Beşiktaşlı spor yazarı Kazım Kanat, şarkıcı Barış Akarsu ile 'Optik Başkan' lakaplı taraftar Mehmet Işıklar'ı da andı.

-ŞARKICIYA ''FENERBAHÇELİ'' TEPKİSİ-

Bu arada, siyah-beyazlı taraftarlar, Fenerbahçeli olduğunu iddia ettikleri şarkıcı Şebnem Bal'a tepki gösterdi.

Şarkı söyleyen Şebnem Bal'a, ''Fenerbahçeli istemiyoruz'' diyen ve podyumdan inmesini isteyen taraftarlar, Fenerbahçeli olmadığını ifade etmesine karşın şarkıcıya yabancı madde attılar ve podyuma çıkmak istediler. Bunun üzerine Bal, şarkısını tamamlayamadan sahneden indi.

-TARAFTARLARDAN QUARESMA İSTEĞİ-

Öte yandan, Beşiktaşlı taraftarlar, yönetimden, Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'nın transfer edilmesini istedi.

Başkan Yıldırım Demirören'in konuşma yaptığı sırada, taraftarlar uzun süre ''Ricardo Quaresma oley'' diye tezahüratta bulunarak, isteklerini dile getirdi.

HTSPOR

ßizimLe ßeraßer Şarkı SöyLiyecek oLan Şarkıcı ßiLe ßeşiktaşLı oLucak uLan...!! :hhmanD

Ayrıca ßu Ricardo Qurasma oLayına Ciddi Ciddi İnanmaya ßaşLadım ßen..

MozoLe Miяach;4467443' Alıntı:
ßizimLe ßeraßer Şarkı SöyLiyecek oLan Şarkıcı ßiLe ßeşiktaşLı oLucak uLan...!! :hhmanD

zor be biraz quaresma ama gelirse super oyuncu..

MozoLe Miяach;4467443' Alıntı:

bende önce inanmıyordum menaceri bize teklif etmişti champ. ligine direk katılan kulübe gitmek istiyo alın baabında ben inanmamıştım yine basının bi sayfa doldurmak iiçin yazdığı yalan haber sandım ama iş ciddiye bindi inşallah gelir.

Artık Millet Gazete doğru haber yazsada inanmıyor yav yalana alışmış millet doğruyuda yalan anlıyor( uz )

Quaresma hava alanına geldi mi ilk Bjk team olarak karşılarsınız artık (=

Valla bende baya inanmaya başladım bu Quaresma olayına.
Hadi başkanım bastır artık al su Quaresmayı

keşke gelse mükemmel olur.. yıkılır yine havaalanı..

Cok iyi topcu. GeLirse müthiş oLur. Ama gercekten cok zor!!

soyunma odalarının kapısından inönüye çıktığını hayal ediyorum şuan. ulan süper olur gelirse :)

Geri