Quaresma kaçacak mı?

Junior - Kacan

Forumun Küçük Kaçanı
Reaction score
0
Yılmaz Vural, Beşiktaş'ın son haftalardaki performasını ve bugün basında yer alan "Quaresma kaçacak mı?" haberini yorumladı.

q7-al-fer-sivil-32113_501.jpg

Yılmaz Vural Quaresma ve Beşiktaş hakkında şu yorumu yaptı;

BEŞİKTAŞ'A KARŞI OFANSİF OYNANMAZ
"Beşiktaş'ta hepimizin görmek istediği bir oyun tarzı var. Demek ki Beşiktaş takımı buna rağmen kazanamıyorsa bir sorunu var. Bunu bulmak gerekiyor. Ofansif anlamda insanlara keyif veren bir takım. Schuster'in devamlı şikayet ettiği yer rakiplerin çok savunma ağırlıklı oynadıkları. Böyle bir takıma karşı nasıl ofansif oynayacaksın ki? Dolayısıyla diğer takımların neler yapabileceğini önceden kestirip ona göre önlem alması gerekiyor. Beşiktaş'ın önde baskıyı doğru yapması lazım. Baskı tutmadığında topu kaptırdıklarında taktik fauller ile geriye dönmesi için zaman kazanmayı öğrenmeli. Oyuncuların Schuster'e şikayetlerini basından duyuyoruz. Futbolcular, "çok gol yiyoruz" diyorlarmış. Ne kadar doğru bilmiyorum. Demek ki bu uygulama oyuncuyada güven vermiyor. Bunun ortasını bulması gerekiyor."

HAKEMLER YETERLİ DÜZEYDE DEĞİL
"Beşiktaş'ın verilmeyen golü çok önemli. Karabükspor'un verilmeyen bir penaltısı. Demek ki hakemlerin takım tutma değil, yönetme kalitelerinin Spor Toto Süper Lig'i yönetecek düzeyde olmadığını gözlemliyorum."

BEN QUARESMA HAKKINDA BİRŞEY SÖYLEMEDİM
"Ben Quaresma hakkında böyle birşey söylemedim. Medyada hangi haber çıkarsa çıksın benden biliyorlar. Hakkımda yazılan şeyler tamamen asılsızdır. Ben evimde ailemle oturuyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

KaynaK

Geri