Quaresma geliyor!

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
Kesin dönüş tarihi belli oldu.
GetImage.aspx

Sakatlığından dolayı tedavi için Portekiz'e giden Ricardo Quaresma'nın Perşembe günü İstanbul'da olması bekleniyor.
Beşiktaş teknik direktörü Schuster ile telefon görüşmesi yapan yıldız futbolcu, sakatlığının tamamen düzeldiğini bildirdi.
Quaresma, Çarşamba günü Türkiye'ye dönmek istediğini ancak uçak bulamadığı için Perşembe günü Türkiye'ye geleceğini hocası Schuster ile yaptığı telefon görüşmesinde açıkladı.
Aldığımız bilgiye göre, Quaresma'nın herhangi bir sakatlık problemi kalmadığı yinede Türkiye'ye geldikten sonra yapılacak kontrollerin ardından ne zaman sahalara döneceği belli olacağı öğrenildi.
Yıldız futbolcunun antreman eksiği bulunduğu için Porto ile oynanacak Uefa Avrupa Ligi maçına yetiştirilmeye çalışıldığı gelen bilgiler arasında.

- HABER1903 -

hadi kartalim tekrar o sanli formayi giy ve ucur bizi

GeL Q7 bir an önce geL.. Vede geLdigince dikkatLı oL kasapLarın sayısında herhangı bı azaLma yok..

Arkadaşlar lütfen konuyu dağıtmayalım..Hem ortada kalp kıracak kadar önemli birşey oldugunu sanmıyorum..Sadece konuya yorum yapılsa sorun çıkmaz sanırım

Hyperion zaten benim mahalle arkadaşımdır kendisyile çok eski zmndan tanışırız sizin uyarı yapmanıza gerek yok ama bu forumda herkes istedigi konuya yorum yapmakta özgür diye biliyorum ben

Hyperion'u bizde severiz kardeşimizdir fakat onunla samimi olman burda aklınca laf sokman veya saçmalaman anlamına gelmez.
Eğer çok fazla rahat yorum yapmak istiyorsan Beşiktaş Bölümü dışında daha 4 5 tane spor bölümü ayrıca forumda sayısızca bölüm vardır seni oraya alalım ;)

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan idmana takım halinde ısınma koşularıyla başlayan ekibimizde Mersin İdman Yurdu maçında görev yapan oyuncularımız koşuların ardından idmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise önce pas çalışması daha sonra dar alan çalışmaları yaptılar. Antrenman yarım sahada yapılan taktik ve şut çalışmaları ile sona erdi.

İdmana tedavileri devam eden Ekrem Dağ, Cenk Gönen ve Tomas Sivok katılmazken, Quaresma, Nobre, Ferrari ve Mehmet Aurelio takımdan ayrı koşu ve kuvvetlendirme çalışmaları yaptılar.

Siyah-beyazlılar, Sivasspor maçının hazırlıklarını yarın sabah (30 Ekim) basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Geri