Q7'yi affetmem Fernandes'i vermem

umut dana

Banned
Reaction score
0
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, önceki akşam telefonla katıldığı Telegol programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Quaresma konusundaki kararlılığını ifade eden Orman, Samet Aybaba ile de uzun süre çalışmak istediğini belirtti. Teknik heyetten gelen rapor doğrultusunda transfer yapacaklarını söyleyen siyahbeyazlı ekibin başkanı, Fernandes konusunda da şu yorumu yaptı: "Her oyuncu Beşiktaş'ın bütçesi müsaade ettikçe alınır ve satılır. Manuel Fernandes kariyerinin en yüksek performansını gösterdi. Ona çeşitli teklifler geldi ama biz yönetim olarak tümünü reddettik. Biz kendisinden, kendisi de Beşiktaş'ta olmaktan mutlu" dedi.

ALACAKLARINI İSTEMESE DE KALAMAZ
Quaresma'yı affetmeyeceğini belirten Fikret Orman şöyle devam etti: "Bizim bazı prensiplerimiz var. Şerefimizle oynayacağız, hakkımızla kazanacağız diye. Quaresma'nın 6 ay sözleşmesi kaldı. Bize gelen herhangi bir teklif yok. Quaresma tüm alacaklarından vazgeçse bile oynayamaz. Beşiktaş ciddi bir kulüptür. Bu ciddiyetsiz tavır bizi rencide eder. Quaresma'nın bize maliyetini zaman gösterecektir. Sezon başında ücretini karşılayamayacağımızı söylemiştik. Yeni yetişen bir oyuncu değil. Dünya kulüplerini dolaştı. 'Teklifler geldi de, biz satmadık' gibi bir durum yok. Genel kuruldan yetki alıp karar veren bizleriz. Doğru yaptığımızı düşünüyoruz. Biz doğru bildiğimizi yapmaya da devam ediyoruz. Toparlanma sürecine girdik."

TÜNELİN IŞIĞI GÖRÜNDÜ CAMİA BİZE GÜVENİYOR
Başkan Fikret Orman, her geçen gün daha iyiye doğru emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti. Alınan skorlar iyi olsa bile tüm problemlerin henüz çözülmediğini belirten Orman, "Beşiktaş'ta tünelin ucundaki ışık görüldü. Camianın güveni kazanılmaya başlandı. İyi günlerin geleceğine yönelik inanç yükseldikçe daha önemli yerlere geleceğiz. Gerekli desteği görüyorum" diye konuştu.

FATİH HOCA ADAMDIR!
Siyah-beyazlı ekibin başkanı Orman, Fatih Terim'e de övgüler yağdırdı. Fikret Orman, "Fatih hocamız adamdır, stat konusunda düşüncelerini zamanında çok iyi ifade etti. Aynı ifadeleri ben de kullanırdım. G.Saray camiasında bir olay oldu ve olay orada kapandı" yorumunu yaptı.

NtvMsnbc​

Geri